reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

SEX w ciąży lutowych mam :-)

reklama
Byłam w pełni świadoma, jak zaszłam w ciążę:) Inseminacja się chowa !!!
Ale brzuszek robi się większy każdego dnia.. co nie będzie wygodne... ale ochota jest zawsze:)
Prawie codziennie gwałcę mojego K:) ale on nie narzeka tylko się chwali:p hehehe

mój mąż mówi '' niech mi ktoś kó*wa powie że kobieta w ciąży nie chce się ... '' heh

cały dumny chodzi, bo jego najlepszego przyjaciela żona przez całą ciąże nie chciała się ''przytulać'' bo bała się o dziecko .
Dlatego mój mąż chodził przed ciążą ciągle spanikowany że i ja tak będę miała. :blink:

a co do brzuszka hmm pozycja od tyłu i parę innych pozwalają nam z brzuszkiem szaleć :-D

mój mąż mówi '' niech mi ktoś kó*wa powie że kobieta w ciąży nie chce się ... '' heh

cały dumny chodzi, bo jego najlepszego przyjaciela żona przez całą ciąże nie chciała się ''przytulać'' bo bała się o dziecko .
Dlatego mój mąż chodził przed ciążą ciągle spanikowany że i ja tak będę miała. :blink:

a co do brzuszka hmm pozycja od tyłu i parę innych pozwalają nam z brzuszkiem szaleć :-D

Och dokladnie "na pieska" auuuuuuuuu.Mezu wracaj...!!!

reklama
Do góry