reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sex oralny

z racji tego, ze istnieją dwa wątki o tym samym temacie, dokonałam ich połączenia.Został połączony wątek o temacie "sex oralny" z "po francusku".

reklama
No... ciekawe tylko kiedy przejdzie,bo to strasznie meczy i mnie i mezusia juz... To takie glupie uczucie, przeciez ja tego chce,tylko cos mi mowi NIE!. Pasuje do mnie powiedzenie.......jakby chciala a niemogla... Hehe ;)

justyna19 pisze:
No... ciekawe tylko kiedy przejdzie,bo to strasznie meczy i mnie i mezusia juz... To takie glupie uczucie, przeciez ja tego chce,tylko cos mi mowi NIE!. Pasuje do mnie powiedzenie.......jakby chciala a niemogla... Hehe ;)

to się pośpiesz, bo mąż w końcu znajdzie laskę, która mu zrobi....... (dobrze) w ten sposób

Oczywiście żartuję.
Ja również tego nie robię i wcale mi się do tego nie śpieszy.
A jak się nie podoba to baju baj.......

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

dal mnie sama myśl o tym już mi się nie dobrze robi ale myśle kto się zdecyduje na wytrysk w ustach to powinien do końca działać tzn połykać a co....

No nieźle ! A kochanidełka też wam popluwają co chwila podczas robienia minetki ?  :mad:
A mają zdecydowanie większe powody.

To co oni biedaczki mają z tym swoim wytryskiem począć ?

reklama
Mnie odzuca kiedy facet chce skonczyc w buzi, dlatego ja stanowczo NIE a moj to akceptuje. Ale mam znajoma co jej facet mowi ze "juz strzela" i ona wtedy lyka. Bleee jak dla mnie.

Do góry