reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
dla mnie też super
na początku były opory przed orgazmem w ten sposób, ale teraz jest ok. terz jak jestem w ciązy i mam plamienia malutkie , to mąż chociaz tyle ma
na początku były opory przed orgazmem w ten sposób, ale teraz jest ok. terz jak jestem w ciązy i mam plamienia malutkie , to mąż chociaz tyle ma
Dziewczyny, chciałabym się od was dowiedzieć jak to jest z tą "normalką" zwłaszcza wśród nastolatek (czyli osobników do 19 roku życia), ponieważ ja jakoś nie mam możliwości wybadania terenu a zdaje mi się, może niesłusznie że pomiędzy tym a moim pokoleniem (zaledwie kilka lat różnicy !) jest chyba przepaść jeżeli chodzi o "te" sprawy. Już nie wspomnę o tym że dla pokolenia naszych rodziców stosunki oralne były egzotyką. Zatem jak to jest u nastolatek - czy francuskie zabawy są na porządku dziennym i POPRZEDZAJĄ rozpoczęcie właściwego współżycia ? Czy mimo wszystko tę dość intymną formę realizuje się dopiero w poważnych, stałych związkach ?
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
hm... nie wiem ja rozpoczelam ta formę pieszczot w małżeństwie, w wieku około 22 lat . z mama na ten temat nie rozmawialam
Podziel się: