reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sex oralny

reklama
z tego co wyczytalam ostatnio w gazecie to seks oralny, w ktorym strona aktywna jest mezczyzna, nie jest wskazany :mad: , moze sie zdarzyc, ze wprowadzone w okolice lozyska powietrze spowoduje zagrozenie ciazy.

moja koleżanka miała taki przypadek że podczas sexu zaczeła jej lecieć strasznie krew i niewie co sie stało czy mogło być to spowodowane tym że jestw ciąży??

ewelinka pewnie kolezanka zbyt "mocno" uprawiala sex ... ;)

podczas ciazy nasze pochwy sa bardziej wrazliwe niz normalnie i jakies glebsze otarcie moze prowadzic do mocnego krawienia bo nasze cipuszki ze tak to powiem sa bardziej ukrwione :)

hahah piekna cera dzieki spermie meza ;D ;D ;D klasa ....

co dopolykania spermy to pomimo ze bardzo z mezem jestesmy blisko i bardzo go kocham nie jestem wstanie tego zrobic ... :-[

no ale maseczke to moze sobie zrobie ;) ;) ;)

Ja kocham męża i lubię go pieścić ustami ale przed połykaniem spermy tez mam opory ;D A o maseczce to już legendy chodzą. ::)

Ja również lubię pieścić mojego męża w ten sposób,, i lubię również połykac jego zawartość. Bardzo go kocham i nie mam żadnych oporów, a poza tym on jest bardzo słodki ;) :laugh:

ja tam lubie ssac mojemu chlopakowi palke dopuki nie napelni moja buziuchne goraca sperma kocham to !!!!!!!!!1 lubie polykaC KAZDA KROPELKE :)))  polecam sperma jest the best :)

reklama
Pełno tu super tematów ale to jakos mi umknęło chyba ze nie zauważyłam.To jak dziewczynki próbowała któraś?? :p :p
Bo ja tak ale od niedawna tak jakos mój mnie namowił i powiem Wam ze bardzo to fajne

Do góry