reklama
Przecież nie trzeba smakować, połykasz w ułamku sekundy i już. Nawet nie zdażysz nic poczuć.Lilka pisze:ja sie osobiscie niczego nie obawiam
poprostu hmmm..........smak nie ten???
M
marul
Gość
idąc tą abusrdalną linią poczucia humoru dodam, że jaka by nie była, to spermy nigdy rybą nie czuć
Nie wiem czy ktoś tu pisał ale najwyzej się powtórzę,że w dużej mierze na smak spermy wpływa to ,co mężczyzna jadł.Np.jeśli zje coś zaprawionego na ostro to już smak będzie bardziej cierpki.Podobno polecane mężczyznom są brzoskwinie
justyna19
Fanka BB :)
Wlasnie,ja tez czytalam juz i slyszalam,ze w duzej mierze to zalezy od sposobu odzywiania. Ja z kolei slyszalam, ze jesli chcemy zeby lepiej smakowalo, to trzeba przeprowadzic facetowi kuracje z ananasami, regularnie przez conajmniej tydzien i pilnowac zeby do tego duzo pil, i to diametralnie zmienia smak i zapach,bo oczyszcza organizm... Noto co dziewczyny? Chlopow na przymusowa diete?
Mamuska
mama Maciaska i Meduzki!
ja też znam wersję z ananasamijustyna19 pisze:Wlasnie,ja tez czytalam juz i slyszalam,ze w duzej mierze to zalezy od sposobu odzywiania. Ja z kolei slyszalam, ze jesli chcemy zeby lepiej smakowalo, to trzeba przeprowadzic facetowi kuracje z ananasami
reklama
Nikos
Mama Kuby i Leny
Choćby mój jadł same banany przez miesiąc, nie ma mowy żebym połknęła jego soczki....
Nie tędy droga...
Nie tędy droga...
Podziel się: