reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sex analny

Rozumiem cie doskonale bo sama jechałam na podobnym wózku przez 5lat. Były to najgorsze chwile mojego życia, mojej młodości. Jak później się okazało była to przemoc emocjonalna. Nie jesteś niczemu winna i nie daj sobie tego wmówić. Jak doszło do tego że zmieniłaś zdanie co do seksu analnego?
Domyślam się, ze nie chcesz tego czytać ale zastanów się czy jest to wszystko warte abyś cierpiała i zadręczała się. Bo już jedna z nas dobrze napisała, zacznie się na seksie a skończy się, ze do sklepu nie będziesz mogła wyjść
To moje słowa. I niestety po przeczytaniu wpisu o dojeździe z kolegą utwierdziłam się tylko w przekonaniu, że mam rację.

Droga autorko, przykro mi to pisać, ale Twój facet i Ty nie tworzycie zdrowej relacji. Na Twoim miejscu zabrałabym go na terapię. Jeżeli się nie zgodzi, lepiej dla Ciebie, żebyś odeszła. Niestety @Oleś ma racje, to przemoc emocjonalna. I niestety lepiej nie będzie. Rozumiem waszą tragedię, ale nie można postępowania Twojego faceta tłumaczyć pożarem. To nie z tego powodu padają w Twoją stronę insynuacje o zdradzie.

reklama
Cześć, chciałam zapytać czy pierwszy raz przy seksie analny musi boleć? Próbowaliśmy już z moim partnerem seksu analnego i byłam zaskoczona bardzo gdyż nie poczułam bólu i wszedł bez problemu gdzie kilka miesięcy temu mieliśmy z tym problem ehhh mój partner powiedział mi wprost że to nie jest możliwe że nigdy wcześniej nie uprawiałam tego typu seksu gdzie jak on to określił poszło mu za gładko, nie wierzy to był to mój pierwszy seks analny, jak mam to rozumieć i próbować wyjaśnić??
Hej pamiętam nasz pierwszy raz było wino seks klasyczny i oralny, seks na łyżeczkę w cipke ale coś skłoniło mnie do pieszczenia kciukiem jej dupcie była taka mokra że wsunął się kciuk i zaproponowałem jej że skończę w drugiej dziurce była tak podnieć ona że główka weszła bez problemu trochę zajęło żeby wszedł cały ale jak już wszedł to był odlot waliłem ją w tyłek a ona wkładał sobie palce w cipke doszedłem w środku nad ranem obudziło mnie jak sama próbowała sobie włożyć go do dupki aż w końcu jej się udało i w ciągu jednej nocy zaliczyliśmy to dwa razy co nie zmienia faktu że najlepszy seks był z naszym kolegom ona go ujeżdżała a ja patrzyłem aż zaczęliśmy robić to w trójek na zmianę raz wkładałem jej w dupke a kega w cipke i tak na odwrót ale za każdym razem miała obie dziurki zajęte od tamtej pory uprawiamy anal co weekend i to po kilka razy

Cześć, chciałam zapytać czy pierwszy raz przy seksie analny musi boleć? Próbowaliśmy już z moim partnerem seksu analnego i byłam zaskoczona bardzo gdyż nie poczułam bólu i wszedł bez problemu gdzie kilka miesięcy temu mieliśmy z tym problem ehhh mój partner powiedział mi wprost że to nie jest możliwe że nigdy wcześniej nie uprawiałam tego typu seksu gdzie jak on to określił poszło mu za gładko, nie wierzy to był to mój pierwszy seks analny, jak mam to rozumieć i próbować wyjaśnić??
Hej pamiętam nasz pierwszy raz było wino seks klasyczny i oralny, seks na łyżeczkę w cipke ale coś skłoniło mnie do pieszczenia kciukiem jej dupcie była taka mokra że wsunął się kciuk i zaproponowałem jej że skończę w drugiej dziurce była tak podnieć ona że główka weszła bez problemu trochę zajęło żeby wszedł cały ale jak już wszedł to był odlot waliłem ją w tyłek a ona wkładał sobie palce w cipke doszedłem w środku nad ranem obudziło mnie jak sama próbowała sobie włożyć go do dupki aż w końcu jej się udało i w ciągu jednej nocy zaliczyliśmy to dwa razy co nie zmienia faktu że najlepszy seks był z naszym kolegom ona go ujeżdżała a ja patrzyłem aż zaczęliśmy robić to w trójek na zmianę raz wkładałem jej w dupke a kega w cipke i tak na odwrót ale za każdym razem miała obie dziurki zajęte od tamtej pory uprawiamy anal co weekend i to po kilka razy

obudź się, zesrałeś się w gacie

Do góry