reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Serduszko a beta hcg

olka1981

Zaangażowana w BB
Witam Was jestem w ciazy jest okolo 6 tydzien lekarz potwierdzil bijace serduszko. moje pytanie czy beta hcg moze rosnac wolniej nie podwajac sie czy poprostu ciaza zle sie rozwija... beta hch 11 maja 21886,00 a z 13 maja tylko 23555,00.. ja wiem ze powinna sie jeszcze podwoic ????oczywiscie stres bo to 5 poronienie

reklama
Rozwiązanie
Witam Was jestem w ciazy jest okolo 6 tydzien lekarz potwierdzil bijace serduszko. moje pytanie czy beta hcg moze rosnac wolniej nie podwajac sie czy poprostu ciaza zle sie rozwija... beta hch 11 maja 21886,00 a z 13 maja tylko 23555,00.. ja wiem ze powinna sie jeszcze podwoic ????oczywiscie stres bo to 5 poronienie
Masz piękną bete odpowiadajaca 6 tygodniowi , ja mialam w 5 tyg i 5 dniu 925 i lekarz powiedzial ze to dobry wynik takze nie martw się, w 6 tyg beta nie zwalnia ciągle rośnie, zwalnia dopiero ok 10 - 12tyg gdzie wtedy moze osiagnac nawet 228.000 mlU/ml ale tego juz chyba zadna przyszla mama nie liczy, mi sie tez nie podwajała takze spokojne, poczekaj spokojnie na usg
reklama
tak oczywiscie i nie kazal juz mi badac bety ale ja nie wytrzymuje
To się lepiej wstrzymaj, bo były tu przypadki gdzie beta już w ok 8 tyg spadała, kobieta w stresie, a okazywało się, ze wszystko jest ok. Po co to komu? Na tym etapie nic to już Ci nie da. Chyba, ze lubisz się kłuć i stresować, to już inna sprawa i inny lekarz.

Do
To się lepiej wstrzymaj, bo były tu przypadki gdzie beta już w ok 8 tyg spadała, kobieta w stresie, a okazywało się, ze wszystko jest ok. Po co to komu? Na tym etapie nic to już Ci nie da. Chyba, ze lubisz się kłuć i stresować, to już inna sprawa i inny lekarz.
Dokładnie jest tak jak piszesz . U mnie już w 8 tygodniu zaczęła spadać ..

Masz piękną bete odpowiadajaca 6 tygodniowi , ja mialam w 5 tyg i 5 dniu 925 i lekarz powiedzial ze to dobry wynik takze nie martw się, w 6 tyg beta nie zwalnia ciągle rośnie, zwalnia dopiero ok 10 - 12tyg gdzie wtedy moze osiagnac nawet 228.000 mlU/ml ale tego juz chyba zadna przyszla mama nie liczy, mi sie tez nie podwajała takze spokojne, poczekaj spokojnie na usg

Rozwiązanie
Do góry