nadia
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
No to trochę mnie pocieszyłyście dziewczyny, że nie tylko Wiktor jest takim nocnym markiem. Dziś było ciut lepiej, bo zjadł i zasnął po 21, obudził się o 1:30, mąż dał mu butlę wcześniej odciągniętego mojego mleka, ja w tym czasie odciągnęłam na następne karmienie, jak zasnał o tej 2 tak obudził się o 5:30:-) znowu butla, i wszystko byłoby super, tylko kurka nie mogło mu się coś odbić, i co go położyliśmy bo zasypiał to mu rzęziło, nawet po godzinie od jedzonka, mąż go więc ciągle brał w pion. No ale w końcu jak odbił o 6:30 tak spalismy do 8:30. Śniadanko, zabawa i śpi teraz od 10:30.
No nic faktycznie wygląda na to że musi minać czas, że to taki wiek u naszych szkrabów gdy mają taki nocny system Ja też ostatnio wyczytałam, że to ciągłe żądanie w nocy piersi to może być dlatego że maluszkowi chce się pić, ze względu na kaloryfery itp.
No nic faktycznie wygląda na to że musi minać czas, że to taki wiek u naszych szkrabów gdy mają taki nocny system Ja też ostatnio wyczytałam, że to ciągłe żądanie w nocy piersi to może być dlatego że maluszkowi chce się pić, ze względu na kaloryfery itp.