reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

SEN-przesypianie nocy

reklama
... Oj trafił mi się śpioszek;-):-p

bo chłopaki to leniuszki z natury...

A tak serio Iwonka skoro przesypia i noce to znaczy,że tyle potrzebuje i już.Ciesz sie kobieto masz więcej czasu na BB :-):-D:happy:

Marcel śpi w dzień od 1 godz do 2,5.Oczywiście z nianią to na maxa a z nami w weekend to zdecydowanie mniej.Poza tym zrobił sie ranny ptaszek mdzy 6 a 7 rano wstaje a wieczorem ok 21.30 zasypia,więc nie śpi długo...

A tak serio Iwonka skoro przesypia i noce to znaczy,że tyle potrzebuje i już.Ciesz sie kobieto masz więcej czasu na BB :-):-D:happy:
Iwonka, Ika ma rację, nie martw się tym.
Mój Kuba śpi od 21ej do 7-8ej rano, a w dzień od 13tej do 15tej (zazwyczaj)...

Ewa mój Kubus też tylko w swoim łóżeczku spał, bardzo rzadko z nami, ale na szczęście nie ma problemu z zasypianiem w innych miejscach i łózkach, bo widzę, ze to faktycznie u Ciebie jest problem.

Ewa przepraszam, ze to napiszę, nie gniewaj się, mi to osobiście nie przeszkadza, ale wiem, ze jesteś nowa i możesz tego nie wiedzieć, ja tez jeszcze dużo rzeczy nie wiem, ale jest taka zasada na forach, ze wielkimi literami pisze się jak chcesz wyrazić krzyk... :zawstydzona/y::-)

elisabeth-napewno sie nie obraże ale żeczywiscie nie wiedzialam sorki:-)to moje pierwsze forum:zawstydzona/y:
kajenka-problem sam sie rozwiązał bo jedna babcia też idzie na wesele ,a druga pracuje ,wiec dzieci idą znami ,troche jestem zla a nawet bardziej niz troche ,bo myslalam ze sie wybawie .:wściekła/y:
a tak na marginesie ,jak bede jeszcze cos zle robic ,to piszcie:tak::-)

reklama
Do góry