reklama
ewelincia
Zaangażowana w BB
Hej u nas z snem w nocy jest super bo jak Wiktorek zasnie o 20-21 to obudzi sie mniej wiecej o -3 albo 4 a nawet 5 dam mu jesc i dalej spi ale niestety nauczyl sie ze dzien zaczyna sie o 7 i daje czadu wtedy troche wiec chodze troche ni wyspana caly dzien
Nie wiem jak temu zaradzic! buziaczki
Nie wiem jak temu zaradzic! buziaczki
elisabeth
Październik '06 i '09
Ja to chyba też przestanę chwalić Kubę! Dziś zrobił pobudke o 3ej na jedzonko, ale to było całkiem normalne, gorzej było jak sie obudził kolejny raz o 5ej... głodny nie był, pić też mu się nie chciało, pampersa miał suchego, hm? Chyba chciało mu się bawić. Wzięłam go do łożka, co rzadko mi się zdarza, a on sobie do 6ej gadał, śpiewał, potem zaczął marudzić i w końcu zasnął. Na szczęście spał do 9ej, więc jestem całkiem wyspana!
Moj Olek też gada codziennie od 7.30 do 8, a pozniej drzemie jescze do 9. A w sumie nie gada a piszczy, juz wręcz przestał gadac i gugać, teraz ma faze na popiskiwanie
Naszczęscie dziś juz spał normalnie, to chyba kupka go cisła i dlatego się budził co 2 godzinki
Naszczęscie dziś juz spał normalnie, to chyba kupka go cisła i dlatego się budził co 2 godzinki
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Oj to widze ze u Wszystkich tak samo, przyszla faza na gadanie hehe...moja odkryla tydzien temu ze mozna popiskiwac jak prawdziwa kobietka...wystarczy dac jej buziaka w polik i piszczy
Achhh no i przestala gurzyc tylko bardziej sklada usta i probuje pluc, wyglada to jak baloniki -sliniane
Spanie odpukac-jest dobrze okolo 6-7 pobudka na jedzenie i spanie do 8:30-9...a chodzi spac 22(kolo tego)
Achhh no i przestala gurzyc tylko bardziej sklada usta i probuje pluc, wyglada to jak baloniki -sliniane
Spanie odpukac-jest dobrze okolo 6-7 pobudka na jedzenie i spanie do 8:30-9...a chodzi spac 22(kolo tego)
Anastazja1
czekamy na?
czesc dziewczyny
nie uwiezycie...ale moje dziecko przespalo dziś 6 godzin nonstop bez obudzenia
huraaaaaaaaaa tak sie ciesze nareszcie sie wyspalam...super prawda?
nie uwiezycie...ale moje dziecko przespalo dziś 6 godzin nonstop bez obudzenia
huraaaaaaaaaa tak sie ciesze nareszcie sie wyspalam...super prawda?
reklama
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Anastazja ja mam takie pytanko jak to u Ciebie wyglada z rytmem Twego dziecka w ciagu dnia ze spaniem i zabawa i jak z wieczora..i czy starasz sie pilnowac rytm z kapiela wieczorna, tzn, zawsze o tej samej porze potem karmienie i spanie?
Aha czy karmisz piersia czy butelka?
Jejciu nie wyobrazam sobie aby moja pociecha w wieku 6 miesiecy nie spala calej nocy
Aha czy karmisz piersia czy butelka?
Jejciu nie wyobrazam sobie aby moja pociecha w wieku 6 miesiecy nie spala calej nocy
Ahhh gratuluje wyspania