KalaKRK
KOCHAM MOJE SKARBY:*
moja córcia sie tez urodziła 31.03 tylko rok 2005no i co...??:-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja córcia sie tez urodziła 31.03 tylko rok 2005no i co...??:-):-):-)
A pytalam sie mojej gin jak bylam u niego jakies 2 miesiace temu.
Pytalam sie wlesnie o spanie na plecach w ciazy z podniesionymi rekami do gory powiedzial tylko tyle, ze mnie to niedotyczy bo zawczesnie.. wiec juz sie gubie bo na.siedziec, tez nie mozna np znogami do przodu. Myslice, ze przesadzam.??
no pewnie nie ma co zdziwiać ja w nocy sie pzrekładam raz na lewym raz na prawym i wszystko jest OK a w 1 ciazy nie zwracałam w ogole uwagi na to jak spie a dzidzia zdrowawłaśnie miałam dziś szukać takiego wątku na forum - też słyszałam o spaniu na lewym boku, a mnie jak na złość na lewym źle się śpi. I tak w nocy przekręcam się na prawy. Trochę mnie to niepokoiło, ale teraz po przeczytaniu będę spokojniejsza, skoro piszecie, że nic złego się nikomu nie działo od spania na drugim boku