reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen i spanie

reklama
A ja z moja Andzia zrobilysmy sobie drzemke od 16,10 do 18,30...Kurcze jak ona dawno tak nie drzemala w ciagu dnia...Ale to tylko dlatego ze z mamuska przytulona...Jak podniosla glowe to na jasku wielka mokra plama tak sie mi malpka spocila...A ja przespalam narkoze po dentyscie....bo dzis mialam robione 3 zeby!!!!! i na tym nie koniec...

Nasz pediatra mowil ze zeby bola tyko wtedy gdy sie przebijaja a wiec jakies max dwie noce...

Nie wiem jak inne mamy ząbkujących ale ja nie moge sie z tym zgodzic - u nas przynajmniej było inaczej - przy samym przebijaniu było juz nieżle ale dużo przed jest częsty płacz - w tvn style mówili że dziecko przez ząbki budzi się w nocy bo w nocy się rozgrzewa a własnie pod wpływem ciepła ząbki dają o sobie znać, podobno to uczucie podobne do poparzenia się czymś w buzi

Wojtek też się budzi w nocy. Koło 1.00, potem koło 3.00 i nad ranem. Myślę, że to ten wychodzący ząbek, no i pewnie drugi, który za nim idzie. Płacze strasznie, więc dostaje cyca i potem śpi grzecznie. Czasem z nami, jak zasnę, a czasem u siebie.

U na s niestety dokładnie to samo płacz w nocy i oczywiście spanie z mamą a też jeszcze bezzębna moja niunia. Zęby wychodźcie !!! :wściekła/y: nie męczcie mojego dziecka :wściekła/y:

Czyżby się zmówiły te nasze dzieci a teraz poważnie moja mała też jeszcze bezzębna i może to na te zęby takie jej zachowanie.Płacz i pobódki w nocy a już tak fajnie było.

reklama
Do góry