reklama
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
U NAS TEŻ SWEGO CZASU ZOŚKA BUDZIŁA SIĘ Z PŁACZEM ALE JAK NARAZIE KRYZYS ZARZEGNANY , nie mam pojecia od czego to może to bolące dziąsełka ?
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A ja z moja Andzia zrobilysmy sobie drzemke od 16,10 do 18,30...Kurcze jak ona dawno tak nie drzemala w ciagu dnia...Ale to tylko dlatego ze z mamuska przytulona...Jak podniosla glowe to na jasku wielka mokra plama tak sie mi malpka spocila...A ja przespalam narkoze po dentyscie....bo dzis mialam robione 3 zeby!!!!! i na tym nie koniec...
Nasz pediatra mowil ze zeby bola tyko wtedy gdy sie przebijaja a wiec jakies max dwie noce...
Nie wiem jak inne mamy ząbkujących ale ja nie moge sie z tym zgodzic - u nas przynajmniej było inaczej - przy samym przebijaniu było juz nieżle ale dużo przed jest częsty płacz - w tvn style mówili że dziecko przez ząbki budzi się w nocy bo w nocy się rozgrzewa a własnie pod wpływem ciepła ząbki dają o sobie znać, podobno to uczucie podobne do poparzenia się czymś w buzi
patrycja24berlin
Baska ja w sumie mysle ze same dziasla rozpulchnione moga sprawiac bol....Ale kazdy mowi co innego wiec ja juz sama nie wiem...
Wojtek też się budzi w nocy. Koło 1.00, potem koło 3.00 i nad ranem. Myślę, że to ten wychodzący ząbek, no i pewnie drugi, który za nim idzie. Płacze strasznie, więc dostaje cyca i potem śpi grzecznie. Czasem z nami, jak zasnę, a czasem u siebie.
reklama
patrycja24berlin
a u nas dzis znowu od 01,00 mala w naszym lozku...
Spi w nocy coraz gozej mimo ze coraz mniej dzemek ma w dzien...
Spi w nocy coraz gozej mimo ze coraz mniej dzemek ma w dzien...