reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen i spanie

A za to w nocy koszmarnie, moje dziecie ma jakiś odruch bezwarunkowy do raczkowania, bo w nocy jak się przekręca to od razu na czworaka, tylko głowa dotyka poduszki, no a wiadomo za wygodnie się tak nie pośpi więc dzisiaj co godzinka przewracanie na plecki. Mam tylko nadzieję że jak zacznie chodzić to nie bęzie chciał spać na stojąco :-)

reklama
Mi właśnie doniesiono, że mój syneczek już 2 godzinki śpi na spacerku :-) No ale nie dziwię mu się, taka piękna pogoda za oknem...

Sumka, jak koń:laugh2: :laugh2: :laugh2:

i dzis snil mi sie ...Karolek i jego mamusia...:-) Karolek to wygladal jak na fotkach ale nawijal jak wolna europa...a jakich slow uzywal:szok: -jakby wszystkie alowniki przeczytal:szok:

Pati - miło nam bardzo :) i powiem wam, ze regularnie ktoś nam donosi (ciocia, babcia, też my sami) że wyśnił nawijąjącego Karolka :) Mały dziś od rana nawija - ma rozgadany dzień ale w słownikach to się raczej tych zwrotów nie znajdzie ;)
Sumka - u nas to samo, z tym, że głównie w dzień, w nocy trochę lepiej - dopiero nad ranem jak się budzi to na cztery..dziś nawet udokumentowałam poranną drzemkę- żeby nie było wątpliwości - na 2 pierwszych zdjęciach Karol śpi :)
Poza tym dorzucam notkę z lutowego "Mam dziecko" - może któs skorzysta, generalnie tematycznie tu pasuje więc nie będę na wątek z artykułami

ale pozy te wasze dzieciaczki mają moja mała jak narazie śpi tylko na pleckach tylko główkę przestawia.Jak była mniejsza lubiałą na boku teraz plecy wchodzą w grę.

No to z notatki wychodzi ze jak mi dziecko jazzu w dzien daje to odbicie ma to w nocy...No tak...A dzis panna iak sie o 3 przebudzila to zastalismy ja stojaca....:szok::eek:

Patrycja u nas to samo od razu jak się przebudza to staje, jak jakiś robot zaprogramowany:-)

Karolek i Kubiszonek są nie do podrobienia;-):-)
Izka w nocy też się przewraca i staje na czworaka , oczy ma przy tym otwarte, tylko że ona śpi ze mną w łóżku więc ją odrazu przytulam do cyca i śpi dalej:-)

reklama
tak w ogóle to zawsze myślałam że najfajniejsze zdjęcia są w wątku zdjęciowym, no cóż byłam w błędzie na innych też są prawdziwe perełki:tak::-)

Do góry