reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen i spanie

u nas nocki sa "ładne" , tzn. budzi sie na cycks z 2 razy ale bez zadnych płaczy . musze dodac ze Zoska cały czas spi przy mnie . no i nawet w dzien sie poprawiło spanie czasami nawet zdaza sie ze z godzinke sama pospi ;-) :-D a ja wtedy nie wiem co mam robic hehe :-) . nie mniej jednak Zoska to straszny cyc i juz chyba nic na to nie poradze , no moze jak pojdzie do żłobka to troszke odwyknie. zobaczymy..........

reklama
U nas ostatnio w nocy 4 pobudki i mama jest zombie....
A w ciagu dnia jedna drezmka na spacerku
a z druga jest hardcore maxymalny
probuje zeby Mati sam zasypial w lozeczku ale nie wychodzi, placze przez 90 minut i albo jest nastepny posilek albo biore chute i usypiam...dodam ze jak tak placze to mi sie tez chce plakac i juz nie wiem co robic...buuuu

Kuba budzi sie w nocy dwa razy o 1 i o 4 ale nie walczę z tym bo to nasze jedyne cycusiowe karmienia. W dzień cycek jest już w totalnym poważaniu :baffled: Za to nareszcie Kuba ładnie usypia w dzień tz "ładnie" bo musi sie przy tym ze 3 min wypłakać i nawstawać ale usypia potem ślicznie, tylko zmieniła się mu pozycja do spania, bo teraz śpi na czworaka. Przestałam z tym walczyć :-) A właśnie gdzieć czytałam że niektóre dzieci poprzez płacz właśnie się przed snem wyciszają i Kuba jest na to niezbitym dowodem. Ciekawa jestem jak będzie od przyszłego tygodnia, jak wrócę do pracy bo teściowa już zapowiedziała że będzie usypiać małego w wózku.:baffled:

U nas własnie zaczyna sie spanie na czworaka, a chyba wiaze sie to z tym ze Wojtek juz z pena nieśmiałaóścia raczkuje:-) a wczoraj Wojtek pobił rekord i przewietrzył babcie spał na spacerze 3 godzinki:-D

Widocznie Wojtus stwierdzil ze przyda sie babuni troche swierzego....:-)

A u nas jak zwykle noc pelna "wrazen"...

i dzis snil mi sie ...Karolek i jego mamusia...:-) Karolek to wygladal jak na fotkach ale nawijal jak wolna europa...a jakich slow uzywal:szok: -jakby wszystkie alowniki przeczytal:szok:

I kilka dni temu snil mi sie tez Mati:tak: :-) :-D

reklama
Kuba też wczoraj pospał na spacerze 3 godziny, ale co tu się dziwić to nasze drugie wyjście po chorobie :-)

Do góry