reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen i spanie

Ja też polecam Dentinox jest super. Kubas na przykład po Bobodencie dalej marudkał a po Dentinoxie od razu cisza. Może to walory smakowe, ale z tego co mówiły babki w aptece to Dentinox jest podobno najmocniejszy na rynku

reklama
Ja jak mialam dwóch zabkujacych w domu czyli małza któremu wychodziły zeby madrosci lub raczej głupoty:-D i Wojtka to dentysta polecał tego Bobodenta dla obu i pomagało.

Chyba ja też będę musiała cos mocniejszego kupić... Wczoraj po południu marudy na całego - choć Miki był wyspany.
A za to dziś o 4 nad ranem stwierdził, że nie może zasnąć i tarabanił się na wyrku ciągnąc mnie niemiłosiernie za włosy:wściekła/y: Skutkiem tego zasnęłam o świcie i spóźniłam się do pracy - nawet nie pamiętam kiedy wyłączyłam budzik:baffled:

Sylwia, przybijam piątkę i łączę się z Tobą w bólu! Czy Oni naprawdę nie mogą się zmówić w innej kwestii???:-D

a Daniel już dawno nie robił kupy w nocy a tu dzisiaj o 4.30 smordek mi zaleciał koło nosa... i nie było wyjścia pieluchę zmianiałam dziecko rozbudziłam chociaż i tach prawie nie spał przez kupę.. ale rezultat taki że koniec spania. po godzinie zdecydował się zrobić małą drzemkę ale 6.50 znowu do zabawy ... na szczeście teraz śpi i mam chwilę przed pracą aby poklikać :)

Wlasnie spojzalam co ja wogole mam w domu za zel-i mam wlasnie Dentinox-Gel :-)
Ale kupie jeszcze ten Bobodent jak mi sprzedadza bo i tak nam sie konczy tubka...
Baska masz chyba racje z tym ze to dziala na chwile bo jak mlodej zapodam to obizuje sie ze smakiem chwila spokoju a potem dalej koncercik...

Ale dzisiejsza noc byla juz dosc ladna...Zasnela jak tylko ja polozylam,kilka razy trzeba bylo jej smoka zapodac ale za to mleko dopiero bylo o 5:30 a normalka jest ze pije o 2:30...chociaz juz drugi dzien nie budzila sie do tego nocnego mleka...:-)Ale nie ciesze sie za bardzo bo wiadomo jak to u naszych dzieci jest-raz tak a za chwile srak:-D

Ola też marudzi na maxa przez zęby (już w końcu coś się tam dzieje), ale na szczęście śpi w miarę dobrze. Tylko tak jak u Pati jak nie śpi to prawie cały czas syrena wyje albo bababa takie pełne żałości.

A ja moje dziecko to chyba rozniose normalnie-wyje o byle gowno normalnie...Nawet jak ja nic nie boli...bo jak boli to wyla inaczej...W jakis trans normalnie wpadla...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry