reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen i spanie

reklama
Karolek i Kubuś powalili mnie . Zoska tak nie spi (ona to na boku uwielbia) WIĘC TAKIE wygibasy widziałam poraz pierwszy w życiu . Powiem że robi wrażenie :-) :-) :tak:

nasz do tej pory tez sypiał na boku :) ale teraz moge go przekładać z 6 razy a i tak za 7 sie przekreci i padnie i zaśnie w trakcie :)

Niezle pozycje do spania Karolka i Kubiszonka:))))))
sumka-a gdzie czytalas ze dzieci wyciszaja sie placzem przed snem, przeczytalabym ten artykul..

Dzisiaj Matiego uspilam w lozeczku....metoda wlasna, bo ta z usnij wreszcie ani Tracy H. nie dziala...kladlam na boczku, glaskalam i mrus=czalam kolysnake i zasnal w koncu, jutro tez bede probowac, bo usypiankie klocuszka w chuscie odpada...
A na spacerku spal Mati dzisiaj 40 min...a ja myslam ze mi lep urwie tak wialo....Wasze maluchy niezle dlugo spia na spacerkach...
Mati jak wyjedziemy to tak jest pochloniety ogladaniem swiata ze ani mysli o spaniu, w koncu jazda wozkiem go usypia i jak sie budzi to znow oglada....:-):-):-)

Faceci mnie rozbroili zupełnie swoimi pozycjami! Są rewelacyjni!

Moja Olka śpi spokojnie jak anioł, spokojnie zasypia, w nocy tak delikatnie się obraca, że wcale jej nie słychać. Tak więc takie ekstrawagancje tym bardziej mnie zachwycają :)

Oliwka też wykręca sie podczas spania w jakieś chińskie znaki normalnie,ręke wkłada pod poduszkę głowe wygina tak jakby chciała stanąc na czole,ale dobrze ze śpi chociaż ale usypianie zrobiło sie ciężkie

reklama
A Wojtek do snu podciąga nóżki pod brzuszek....i... już można spać. Oczywiście w poprzek łózka jest suuuper!!!:-)

Do góry