reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A u nas nocne pobudki sa w normie, ostatnio Wojtek ma jakieś straszne sny:-) i budzi się z płaczem. Marze aby wreszcie przespał całanoc:-)
a u nas w zasadzie normalnie ... chociaż od jakiegoś czasu jak mniej je w ciagu dnia ( przyzwyczajamy się że mnie nie ma w domu - i co za tym idzie cycusia) częściej się budi w nocy na cycka.. Wcześniej pobudka o 3.30, a teraz 2, 3.30, 5 - max 3 razy, chociaż wczoraj tylko 2 zobaczymy dzisiaj.. Jest jeden plus jak się budzi to nie płacze tylko ostro kopie kołderkę i to mnie budzi, a jak przystawię do cycka moment się uspokaja, je max 5 min i zasypia i ja go wtedy przekładam do łóżeczka i śpię dalej. Ani ja ani mały nie mamy problemów z ponownym zaśnięciem
Sylwia - oj szkoda mi Wojtusia, to może ja teraz spróbuje zaczarować : " słodkich kolorowych snów Wojtusiu"
Kasiu - "słodkich kolorowych snów Miki"
Sylwia - oj szkoda mi Wojtusia, to może ja teraz spróbuje zaczarować : " słodkich kolorowych snów Wojtusiu"
Kasiu - "słodkich kolorowych snów Miki"
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ale u nas też Wojtek budzi się tylko na karmienie a własciwie to je przez sen i nie płacze tylko poprostu słysze że sie obudził takie wydaje dzwieki charakterystyczne:-) poje sobie chłopak i śpi ale mnie się marzy żeby obudził się dopiero rano
Sylwia ale mi chodziło o te koszmarkiA u nas nocne pobudki sa w normie, ostatnio Wojtek ma jakieś straszne sny:-) i budzi się z płaczem. Marze aby wreszcie przespał całanoc:-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A tak racja pisałam o tym wcześniej. Dzieki Fusik:-) ,
Własnie wyczytałam ze nasze dzieci już normalnie śnią, mają kolorowe sny albo takie mniej jak ostatnio Wojtuś
Własnie wyczytałam ze nasze dzieci już normalnie śnią, mają kolorowe sny albo takie mniej jak ostatnio Wojtuś
A u nas dzisiaj był koszmarek - Karolek budził się od 2 co i rusz z płaczem i miał problemy z zaśnięciem nawet przy cycusiu...nie wiem tylko czy to zęby czy go brzuch bolał - wczoraj pierwszy raz jadł banana, a dokładnie jabłko z bananem frutapury...nie powinno mu zaszkodzić ale banany są ciężkostrawne i niektóre dzieci mają przeboje
W dodatku każde usypianie z płaczem - dawno nie było tak źle...
W dodatku każde usypianie z płaczem - dawno nie było tak źle...
reklama