reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen i spanie

reklama
Dzisiaj Wojtek tak ganiała ze jak tylko przyszlismy do domu to padłmi na sofie po zjedzeniu kolacji, wiec takiego brudaska połozyłam do łózka bo nie maiłam sumienia go budzic

ja wczoraj mlode wyszorowalam a potem malowalysmy pazury bo im obiecalam...prawie padlam spac wczesniej od nich... ciagle mnie wolalay do pokoju...juz konina sie we mnie budzila....

dziewczyny o której godz. wasze dzieci chodzą spać, bo Iza koło 22. A rozmawiałam dziś z koleżeanką i jej córka chodzi spać o 20. Chyba zacznę młodą kłaść co dzień o 5 min szybciej aż dojdę do 20. Boże mieć czas dla siebie po 20 to byłby luksus :)

u mnie tak jak u Pati..choc bywaja poslizgi jak dzis...ale juz gotowa zaraz zmyka lulu...
jak ma przedszkole chozi spac o 19.30-20

reklama
Do góry