reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen i spanie

reklama
moja Zuzia dzis dała podobny popis nocny ok 4 rano i tak sobie mówiła do 5 a ja rano do szkoły ledwo wstałam a Zuzia z tatusiem do 8 pospali

Wczoraj juz małą tatuś usypiał..i zasneła w 10 min:tak:..ale wstała za wczesnie jak na nia:dry:(choc ja jak pisałam z rannych ptaszków i byłam pierwsza:-)Obudziła sie ok7

U nas dzis w nocy byla katastrofa normalnie...Mloda zasnela po 20:00 ale juz po 21:30 wyspana byla...potem znowu na chwile zasnela-na jakies 20 min.i od wtedy ryk na maxa
chisteria wrecz....zakonczylo sie ze przyszla spac do nas...a my tu na bara bara sie nastawilismy...:crazy:

To Noemi miała wyczucie:-D:tak:
U nas sypianie jest dobre. Dzisiaj Mateuszek mnie zaskoczył i przyszedł do mnie powiedział: idę spać, dobranoc! dał całusa i poszedł do łóżka:szok::tak::tak::tak:I już śpi

Pati ale was wyczuła :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Aniab ale ci zazdroszczę, u mnie to szczyt marzeń, Izka będzie się pokładać , płakac itd itp ale sama spać nie pójdzie:dry::sorry2:

A u nas dziś cos ze spaniem nie bardzo. Nie wiem, czy Wojciaszkowi ostatnia piątka wyłazi, ale nie chce spać i strasznie marudny. Teraz leży z nim Marcin i próbuje go uśpić, ale nadal co chwilę słyszę Wojtkowe płacze...:baffled:

reklama
u nas ze spaniem wciaz super!..jest jedno ale...mała lubi zasypiac w swoim wózku:dry::szok:..zasnie (a ma mega twardy sen) i ja wyciagam kłade juz gdzie chce i do rana nic i nikt nie jest jej potrzebny)- ale z tym tez powalcze i bedzie gitara:rofl2:..
bo ewentualnie(ale to dł trwa) zasypia jak ja leze obok niej..wiec wole jak juz właduje sie do swojego wózka i 5 min i spi.

Ostatnio tylko przez to, ze w dzien spi nawet do 3-4 h...zasypia nam poźno ok 22..a wstaje przed 7:sorry2:

Do góry