reklama
basienka33
Początkująca(y)
moja Zuzia dzis dała podobny popis nocny ok 4 rano i tak sobie mówiła do 5 a ja rano do szkoły ledwo wstałam a Zuzia z tatusiem do 8 pospali
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
U nas dzis w nocy byla katastrofa normalnie...Mloda zasnela po 20:00 ale juz po 21:30 wyspana byla...potem znowu na chwile zasnela-na jakies 20 min.i od wtedy ryk na maxa
chisteria wrecz....zakonczylo sie ze przyszla spac do nas...a my tu na bara bara sie nastawilismy...
chisteria wrecz....zakonczylo sie ze przyszla spac do nas...a my tu na bara bara sie nastawilismy...
A u nas dziś cos ze spaniem nie bardzo. Nie wiem, czy Wojciaszkowi ostatnia piątka wyłazi, ale nie chce spać i strasznie marudny. Teraz leży z nim Marcin i próbuje go uśpić, ale nadal co chwilę słyszę Wojtkowe płacze...
reklama
u nas ze spaniem wciaz super!..jest jedno ale...mała lubi zasypiac w swoim wózku..zasnie (a ma mega twardy sen) i ja wyciagam kłade juz gdzie chce i do rana nic i nikt nie jest jej potrzebny)- ale z tym tez powalcze i bedzie gitara..
bo ewentualnie(ale to dł trwa) zasypia jak ja leze obok niej..wiec wole jak juz właduje sie do swojego wózka i 5 min i spi.
Ostatnio tylko przez to, ze w dzien spi nawet do 3-4 h...zasypia nam poźno ok 22..a wstaje przed 7
bo ewentualnie(ale to dł trwa) zasypia jak ja leze obok niej..wiec wole jak juz właduje sie do swojego wózka i 5 min i spi.
Ostatnio tylko przez to, ze w dzien spi nawet do 3-4 h...zasypia nam poźno ok 22..a wstaje przed 7