reklama
U nas dzisiaj w nocy krzyk: gdzie jest babcia i płaczu troszkę. Ale jak tylko zeszłam do niego to się uspokoił. To jest kolejna akcja po telefonie od babci i dziadka którzy za 3 dni w końcu wrócą bo już Mateuszek strasznie tęskni. Przyzwyczaił się że codziennie sobie do nich chodzi i z nimi spędza czas. No a o 6 rano mój mały zaczął przez sen krzyczeć: mamo daj chlebaZgłodniał bidulek więc mu dałam banana bo mi się tam spać chciało ale niestety nie było mi dane pospać bo banan to nie chleb prawda;-)I musiałam wstać i zrobić mu śniadanie
No i oczywiście kolejna przebojowa nocka. Na szczęście była to już 5 rano jak mnie obudził krzyk Mateusza: mama gdzie jest banon? No to ja się zastanawiam o co mu chodzi. Mówię Banana chcesz? nie i płacz. Kurna z 10 min się go pytałam o co chodzi aż mi zaświtało że o balona więc o godzinie 5.15 dmuchałam balony i w końcu Matek zasnął zadowolony
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
oo ja cie krece-ale macie nocami "wesolo"
Moja princessa zasnela wczoraj o 23:40
Moja princessa zasnela wczoraj o 23:40
magdzia1111
Zaangażowana w BB
super, widzę że nie jestem sama... Moja Anuszka wstaje to o 4 lub 5 rano,otwiera paluszkiem moje oko i jak zauważy że juz nie śpię to skacze cieszy się i tradycyjnie hasło: mamo psiu (czyli piciu)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No moja tez lubi otwierac mi oczy...i z rana pierwsze co to mamam piciu,mama bajke...
Na szczescie spi dlugo i da sie ogolnie wyspac....Ale jak nie poprawi sie z zasypianiem to bedzie miala ciezkie zycie z nami....
Na szczescie spi dlugo i da sie ogolnie wyspac....Ale jak nie poprawi sie z zasypianiem to bedzie miala ciezkie zycie z nami....
reklama
U nas ostatnio przez te upały to się godziny spania zmieniają. Wogóle na dworzu siedzimy do godziny 20, potem kąpanie, kolacja i spanie. No i w ten sposób Matek śpi do 9 ranoSzkoda tylko że ja muszę o 7 wstać ale za to spokojnie Magdę odprowadzam do szkoły i jak przychodzę to Matek jeszcze śpi i mam czas posprzątać przygotować nam śniadanko i wypić kawę:-)