reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen i spanie

ze spaniem to jak było to chyba narazie zostanie nic a nic sie nie zmienia ranek nas wita o 6-7 południe12.30-15-15.30 nocka 20.00 dobre i to:-)

reklama
a u nas powtorka z rozrywki-wlasnie wrocilismy z placu zabaw -dokladnie z 20 min temu ,mloda najpierw tubisie chciala a teraz powedrowala do swojego pokoju i wlasnie zasypia na swoim lozu :-) Niezle pory drzemki sobie wybiera:crazy: Ma szczescie ze dzis jedziemy do polski bo inaczej bym ja z betow wywalila ;-):-)

U nas też tak nieraz bywało więc teraz Matek gania na dworze do 19- 20 i jak przychodzi to idzie spać odrazu. Ale to też zależy od pogody bo jak jest brzydko i nie siedzimy na dworzu to wariuje nawet do 22:tak:

Klaudia wczoraj po dłuugim spacerku na dworku..cieplutkiej kąpieli..wygłupach;-)padła o 20.15..a wstała..hmmm..o 8.35:-)..ale, przestawiła nam zegarek o godz do przodu..i zerknełam wow:szok:9.35 rekord!:-D na równe nogi kawucha..brak sniadania bo um jestesmy przeciez na 10.30..lecimy wio jaaazda..stoimy juz w drzwiach ubrani- cała trójka:-D..Adam zakłada zegarek na ręke..i - "Dorcia-czy wiesz która godz?:-D:-D:-D..mała zegarek przestawiła- spryciula o godz do przodu:-D:-D:laugh2:..ale i tak jest niezła z tym spaniem - ponad 12 h..i w dzien drzemka - (jakbym jej nie budziła- ponad 3 h..i ba- probowałam wszystkiego- suszarki nad głowo, miksera, odkurzacza..nic..:baffled:spiocha!

Klaudia dzis jak zazwyczaj w nocy spała ok 12h..potem spacerek-spotkanie z "Majeczkiem"wygłupy zabawy, obiadek sie przesunał..i zasneła ok 14....i wstała po 17:szok:..ba w trójke w łózku zmulalismy dzis:-D:-D:-Dcudownie leniwy dzien..:rofl2:..ale teraz Klaudia zasneła przed 22:baffled:jak na nia to stanowczo za poźno!

Klaudia własnie ucina sobie drzemke:-).(u mnie jest 11.52)..ach i conajmniej 2 h luzu..;-)tia..do garów zmykam..bo jak wstaną moje łobuzy(tatus tez spi po nocce) siuup na basen:-)

Nie Napisałam, Ze To Spacerek Po Parku Tak Mała Zmeczył..niedawno Prawie Dwie Godz Szalała ..zbierała Kwiatuszki, A Ja Cykałam Jej Zdjecia:-)

no ja nie chwale tylko informuje że ostatnio wróciliśmy do "idź spać kochanie " :) i nie ma problemów - czyli widać że ręka była wszystkiemu winna...jedyny minus- i to dla mnie bardzo duży - to ten nieszczęsny kciuk...

reklama
baśka zazdroszczę :tak::tak::tak: próbowałam ale u mnie to nie działa bo jak mówię "idź spać kochanie" to słyszę "mama też" :sorry2::dry:

Do góry