reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Nasza princeska dzis spala o 08:20...Tylko raz ok.23:00 byl cyrk...przebudzila sie i chchciala do nas...
a Karol dziś sie obudził z krzykiem o 3 i wylądował u nas - i nie mógł zasnąć chyba do 4 choć na szczęście nie płakał - nie wiem czy zęby czy co...a on z kolei nie zasnąłby w skarpetkach i w dodatku jeszcze ma jakąś fobię na niektóre skarpetki - są takie które założymy bez problemu a są takie które musze ściągać zanim jeszcze do końca założę - nie mam pojęcia czemu...
patrycja24berlin
No a moje dziecko wlasnie siedzi u mnie na kolanach i smiewa kulyyy kulyyy O zeszla i poleciala do kuchni,zajzala do miski i mowi "ni ma"...ta zjadloby sie pewnie....ale jak matka kaszana dzielki to jasnie pani nie ma ochoty jesc... Cos czuje ze do 21:00 bedzie akcja bo mloda jak tylko wrocilismy do domu z placu zabaw siadla sie na drukarke i prawie tam zasnela na siedzaco...poszlam po odkurzacz,wracam a ta juz u siebie na lozku polozona i spi...no i od 16:00 do 17:20 spala...Oczywiscie musialam ja obudzic i jak nigdy 10 min potrzebowala na wciagniecie pepka i zajazenie gdzie wogole jest...Chyba to ten kaszel i katar co od dwoch dni ma....
patrycja24berlin
NADAL NIE SPI
reklama