reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen i spanie

reklama
Pati, gratuluję sukcesu - mam nadzieję, że się będzie powtarzać.
Co do ścągania butów na klatce, to u nas za to w mieszkaniu są skrzypięce klepki i ciężko się ruszać po cichu.

Fredko, trzymaj się ciepło i zaglądaj do nas czasem.

Wojciaszek spał dziś normalnie tzn. do 7.30. Cieszę sie, bo już się bałam, że się przestawił na 6.00. Ale chyba jednak ne.

Klaudia ma dosc twardy sen, ze jak pisałam - dzis przez sen ja przebierałam..:tak:
I czesto jest tak, ze jak zasnie nie w sypialni- (a czasto tak jest!) np. tu w salonie gdzie jest wł.tv, muzyka , rozmowy- nie przeszkadza jej - spi - i jak ja przenosze .nie rozbudza sie wtuli sie we mni i spi nawet mi na rekach..ale tak ja od małego "traktowalismy"..

No u nas chyba ta obrana taktyka skutkuje...bo wczoraj wykapalam mloda,polozylam,poczytalam bajke i jak zasnela wyszlam...ale przy zamykaniu drzwi obudzila sie i wstala...no i oczywiscie placz-ale po 8 min nastala cisza...niunia wrocila do lozka i slodko sobie spala:-)

Z dnia na dzień lepiej. Małymi kroczkami ale dojdziecie do celu:tak:Mój dzisiaj też szybko usnął. Dobrał się dziś do mojego piwa i trochę wylał a ja mu kazałam iść do łóżka. Po chwili poszłam zerknąć a on już grzecznie spał:-)

Pati gratuluję, ja jestem za miękka na takie praktyki, zaraz mi się żal robi:tak::sorry2:
ale i tak nie narzekam bo od kiedy odstawiłam Izę od cyca to przesypia mi ładnie całe noce:tak::-D:-D:-D

reklama
Do góry