reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen i spanie

ogłaszam , ze wyniki 2-dniowego eksperymentu przyniosly super rezultaty:-p

Klaudia zasypia o 19...i dzis wstała- SZOK - PRZED 9:szok:...przebudziła sie tylko przed 3 na spiocha wypiła kakao, odwróciła sie - i zasneła:happy:

reklama
:-)..teraz moja Kochane Dziecię tez spi..juz druga godzinę:happy::happy::happy:..
posprzatałam, wziełam kąpiel, pouczyłam sie z ang..i bez wyrzutów sumienia relaksuje sie na bb..:cool:

Klaudia spała zawsze 2 razy dziennie..tak jak pisałam 11.. 2 godz i potem 16-17 - godz-do dwóch.no i spac chodziła ok 22..
Pamietam, ze jak ją przestawiałam kilka razy jak była młodsza..to wybijałam ja z jej rytmu i budziła sie w nocy po kilka razy, albo b. wczesnie wstawała..No i porozmawiałam sobie z . Pati..no i mówi, ze jaj Noemi (tak samo kiedys dziewczynki-tzn. w tych samych porach spały) a teraz jej spi raz..i potem wczesnie chodzi spac..no wiec spróbowałam..Mała układała mi sie juz po17..ale albo jeszcze strzelam jej spacerk, "wypedzam na ogród"- gdzie nigdzie nigdy nie ma dosc:-Dalbo dłuzsza kąpiel(zazwyczaj kąpiemy Klaudie co drugi dzien)..no i zasypia mega szybko i szpi mega długo:nerd:

A KArol pomimo że dziś w dzień spał tylko półtora godziny (a wstał o 7.30) właśnie sobie "podśpiewuje" w łóżeczku...na razie go ignorujemy - jest szansa że wreszcie wymięknie :)

Baska ale macie twardziela:-)

Rusalko super, ze sie Klaudysia tak fajnie i bezproblemowo sie przestawila.Widac, ze rozsadna z niej panna:-)

reklama
Do góry