patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
U nas tez od dluzszego juz czasu jedna tylko dzemka w dzien i wlasnie ja sobie ucina...Zazwyczaj klade ja ok14:00 i spi od godziny do dwoch...I wtedy od ok 20:00 juz spi do rana...ostatnio do 8:30
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wojciaszek śpi w dzień dwa razy po 1,5 godziny. Najczęściej: 10.00-10.30 i 15.00-16.30. A w nocy od 20.00-20.30 do 7.00-8.00. Co ciekawe rano budzi się o podobnej godzinie, niezaleznie o której go położymy spać.
A jak na urlopie go przetrzymaliśmy po tej 7.00-8.00 to bawił się w łóżeczku i znów zasypiał i potrwfił spać do 9.00-9.30. Już nie pamiętam kiedy ostatnio tak się wyspałam. :-)
Super, dokładnie tak samo jak Marcinek :-) A już myślałam, że tylko mój Niuniek jest takim śpiochem i zastanawiałam się, czy się nie zacząć martwićKuba śpi jeszcze raz albo dwa. Rano ok 3 godz, po południu ok 2 i potem od 20 do 7 rano. Ale coraz częściej zdarza mu się rezygnować z popołudniowej drzemy, albo spać 1 godzinkę