reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen i spanie

reklama
Mloda dzis znowu mi o 06:00 wstala:wściekła/y: ale wzielam do nas do lozka i pospala jeszcze do 7:35 a potem kupa,pobawila sie 5 min i zaczela walic reka w drzwi i wolac mniam mniam...nie bylo wyjscia trza bylo zrobic sniadanie...:rofl2:Cholera czy ona nie wie ze dzis niedziela i wszyscy dluzej spia:angry::-D:-D:-D

Baśka, proszę ucałować Karolkowe czółko.

Sumko, Wojciaszek też czasem nie śpi tylko tak sobie leży, a potem szaleństwa od nowa.:-)

Dziękujemy za cąłuski - czółko dziś o dziwo jak nowe :) nie ma to jak byc niemowlakiem (no - to znaczy poniemowlakiem ;)) ja bym pewnie po takim upadku wstrząsu mózgu dostała :)
Karol niestety tak sobie sam z siebie nie leży...a mógłby czasami - nie powiem

Dziękujemy za cąłuski - czółko dziś o dziwo jak nowe :) nie ma to jak byc niemowlakiem (no - to znaczy poniemowlakiem ;)) ja bym pewnie po takim upadku wstrząsu mózgu dostała :)

Regeneracja maluchów mnie zadziwia! Miki w piatek nabił sobie niezłego guza (jeszcze takiego nie miał - wydzwonił w gabinecie pani doktor) a w sobotę nie ma sladu:szok:Normalnie w szoku byłam!

u nas ostatnio guz tez byl...dokladnie w miejscu blizny na czole..Ptycha chciala sie zlapac stolu ale nie wycyrklowala i calym ciezatem o kant stolu walnela:szok:Ale mi bylo jej zal...Biedna tak strasznie plakala...Ale guz gdzies sie juz ulotnil:-D

A u nas dzis bylo tragicznie, ok 23.30 Karol obudził się z płaczem i przez prawie 3h miał straszną histerię-nie mogliśmy go uspokoić, tzn pare razy sie uspokajał a za chwile znów...aż się zanosił, wrzask taki że chyba cały blok słyszał, nawet nie wiedziałam że moje dziecko potrafi tak długo i głośno krzyczeć :( nie wiedzieliśmy co robić, co mu jest...tym bardziej że ie wyglądało żeby coś specjalnie mu sie działo, moze na początku zęby a potem histeria ze zmęczenia - nie mógł zasnąć a zmęczony był strasnie, noszenie i kładzenei z nami nie pomagało albo pomagało na chwilę, w końcu spał z nami i jeszcze się kręcił i jęczał całą noc...
Czy waszym zdaża się płacz w nocy - nie mówię już o 3h histerii ale budzenie się z płaczem???
bo Karolowi najczęściej miedzy 22 a 1 taka pobudka się zdarza, ale da się go szybko uspokoić, a wczoraj nic :(:(:(

reklama
U nas tez czasami taki placz...i zazwyczaj ma smoka w buzi wiec niebardzo idzie ja uspokoic... a dzis obudzila sie o 05:00 ale dalam smoka i pospala jeszcze troche...Nie wiem ile bo Adam moj akurat na jakis swoj termin sie szykowal i nia troche sie zajal...Ale ok.08:00 zostalam obudzona slodkimi buziakami mojej niuni:-) To byla najpiekniejsza pobudka jaka mialam...:tak: A jak zapytalam gdzie tatus topomachala mi lapka ze jest dada:-) miala pewnie na mysli ze idzie dada bo akurat adam ubieral sie do wyjscia:-)

Do góry