Wojciaszek daje nam się wysypiać ostatnio, bo budzi się miedzy 7.20, a 7.40. A my i tak wtedy wstajemy do pracy. A poza tym jak już się obudzi, to bawi się sam cichutko w łóżeczku. Oczywiście dopóki widzi, że śpimy, bo jak zobaczy, że ktoś się rusza.... koniec spania!!!!:-)
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
U nas na spanie nie moge az tak nazekac....Spi w sumie coraz to lepiej a rano nawet do 10,00 moge sobie pospac bo mloda najpierw przyjdzie i sie bawi,potem wskoczy do nas do lozka,ja wlaczam jej tv i potrafi tak pol godziny lezec z nami i patrzec...Jk ejj sie znudzi zaczyna ciagnac nas za wlosy albo po nas skakac...A czasami to sie wtuli miedzy nas i spi
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Wojciaszek twardzielu super:-) dales czadu rodzicom
Wojciaszek - gdzie masz baterie???? , maly predatorze!!!:-):-):-)
A Mati sie budzi w nocy o 4 i ani rusz bez cyca, spi z nami i w kolko chce cyca - pociac sie mozna
chyba musze sobie naprawde postanowic ze koniec z cycaniem, bo mnie zameczy
a zasypia tak kolo 20 i spi do 7.30
w dzien jedna drzemka 1godz15 min
Mati tak jak Zosia - jak mamy imprezke to tez mu nic nie przeszkadza i spi...
A Mati sie budzi w nocy o 4 i ani rusz bez cyca, spi z nami i w kolko chce cyca - pociac sie mozna
chyba musze sobie naprawde postanowic ze koniec z cycaniem, bo mnie zameczy
a zasypia tak kolo 20 i spi do 7.30
w dzien jedna drzemka 1godz15 min
Mati tak jak Zosia - jak mamy imprezke to tez mu nic nie przeszkadza i spi...
Mamoot witam w klubie mam króliczków Duracell Dziś u nas ze spaniem tez była tragedia, co prawda przespał w ciągu dnia z godzinke, ale patrząc że wstał przed 8 i zasnął po 20 (tez z długim płaczem i protestami) no to nie było tego spania zbyt wiele...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Mamoot masz wampira energetycznego:-) Wojciachu ale dajesz czadu!!!!!
reklama
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Wiecie co moje dziecko to anioł ostatnio :-) grzeczniutka jest , sama zaczeła się bawić i przepięknie śpi !!!!!!!! MIałyśmy swego czasu problemy ze snem w dzień ale on już zniknoł . ZOśka cudownie zasypia w swoim łóżeczku po obiadku a ja mam więcej czasu na bb :-)