reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen i spanie

Wojciaszek daje nam się wysypiać ostatnio, bo budzi się miedzy 7.20, a 7.40. A my i tak wtedy wstajemy do pracy. A poza tym jak już się obudzi, to bawi się sam cichutko w łóżeczku. Oczywiście dopóki widzi, że śpimy, bo jak zobaczy, że ktoś się rusza.... koniec spania!!!!:-)

reklama
Moje maluchy jeszcze spią a mama buszuje po BB:-D A wiecie co mnie zastanawia? Zawsze jak założę Matiemu skarpetki na stópki na noc to rano jak się budzi ich nie ma? I trzeba je szukac w pościeli:-D

U nas na spanie nie moge az tak nazekac....Spi w sumie coraz to lepiej a rano nawet do 10,00 moge sobie pospac bo mloda najpierw przyjdzie i sie bawi,potem wskoczy do nas do lozka,ja wlaczam jej tv i potrafi tak pol godziny lezec z nami i patrzec...Jk ejj sie znudzi zaczyna ciagnac nas za wlosy albo po nas skakac...A czasami to sie wtuli miedzy nas i spi:-D

Wojciaszek - gdzie masz baterie???? , maly predatorze!!!:-):-):-)
A Mati sie budzi w nocy o 4 i ani rusz bez cyca, spi z nami i w kolko chce cyca - pociac sie mozna
chyba musze sobie naprawde postanowic ze koniec z cycaniem, bo mnie zameczy

a zasypia tak kolo 20 i spi do 7.30
w dzien jedna drzemka 1godz15 min

Mati tak jak Zosia - jak mamy imprezke to tez mu nic nie przeszkadza i spi...

Mamoot witam w klubie mam króliczków Duracell ;) Dziś u nas ze spaniem tez była tragedia, co prawda przespał w ciągu dnia z godzinke, ale patrząc że wstał przed 8 i zasnął po 20 (tez z długim płaczem i protestami) no to nie było tego spania zbyt wiele...

reklama
Wiecie co moje dziecko to anioł ostatnio :-) grzeczniutka jest , sama zaczeła się bawić i przepięknie śpi !!!!!!!! MIałyśmy swego czasu problemy ze snem w dzień ale on już zniknoł . ZOśka cudownie zasypia w swoim łóżeczku po obiadku a ja mam więcej czasu na bb :-)

Do góry