Wojciaszek w czasie długiego weekendu dał nam kilka razy pospać do 9.00 a nawet do 10.00.
Mamoociki, to jest po prostu nieprzyzwoite spać tyle godzin!;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wojciaszek w czasie długiego weekendu dał nam kilka razy pospać do 9.00 a nawet do 10.00.
ell -jej jak pieknie, dajesz jej o okreslonej porze czy czekasz jak sie obudzi, tez by mi to nie przeszkadzalo....jedan pobudka jest oki....
quote]
Aniu mała się budzi ostatnio różnie , ostatnio coraz rzadziej o stałej porze, ale na szczęscie flacha i lulu. Chociaż od dwóch dni cos nam stęka o 22 przez jakiś moment i potem od 5 nad ranem i znowu jakiś katarek się przyplatał, więc na pewno idą zęby. Ale nie mogę narzekać, bo 20 i jest w łóżku a ja mam czas dla siebie i męża
Mamoociki, to jest po prostu nieprzyzwoite spać tyle godzin!;-)