mamaczarusia
Fanka BB :)
wiem że pogody u nas ostatnio nie za bardzo ale może popołudniowe spacerki i wyszalenie sie na dworze by mu pomogły lepiej spaćwitam jestem mamą chłopca, który skończył już 2 lata i 3 miesiące a ja do tej pory nie przespałam ani jednej nocy w całości. mój synek pozwala mi spać do godziny 1.30 w nocy. budzi się i nieraz krzyczy tak jakby się czegoś przestraszył, kiedy indziej chce mleczko lub picie, lub chlebek, nigdy nie ulegam jego krzykom, ponieważ chodzi spać ok godziny 21 i jest najedzony. i ja go układam do łóżeczka a on wychodzi i stoi i tak to trwa do 5.30, gdy mąż wychodzi do pracy. chciałabym jeszcze wspomnieć, że mam 6 - miesięczną córkę , ale na szczęście ona śpi całą noc i nie ruszają ją krzyki brata. za to ja jestem już tym wykończona i zaczyna mi brakować sił. nie wiem co robić bo po burzliwej nocy mój synek idzie spac o 6 rano i wstaje o 8 i energia go rozpiera czego skutkiem jest rozbita głowa i masa siniaków na nogach od ciągłego biegania i taranowania wszystkiego co jest na drodze. mam nadzieję, że pomożecie mi z tym problemem, bo ja już nie mam siły. pozdrawiam