reklama
Nie jestem do końca przekonana że te posty piszą kobiety. Im nie bardzo spieszy sie do seksu po porodzie. to mężczyźni do tgeo dążą. gdyby oni urodzili jedno dziecko i mieli pocięte jaja to drugi raz by nie dali się namówić. A tak to im nie bardzo zależy na bólu bo jedno mają w głowie. Miłość wyraża się takze przez cierpliwość i oczekiwanie a nie tylko zadawalanie siebie w sposób egoistyczny. I te eksperymenciki ze sobą- moje panie co chcecie poeksperymentować? Miłość to słuzba innym to nie egoizm bo mi się chce i muszę mieć. Pozałowania czasem godne, a gdzie godność człowieka? A gdzie intymność tego wszytkiego? Toż ludzie nie pieski.
theo
Fanka BB :)
a ja się z wami nie zgadzam.
gdyby nie wspaniałe podejście mojego meża do sexu i mojego ciała po ciąży nigdy bym sie nie podjęła próby współżycia.
był szalenie cierpliwy i delikatny i to o dziwo ja zainicjowałam nasz "pierwszy raz" po ciąży. dzięki niemu było cudownie i z dnia na dzien jest coraz lepiej :laugh:
powiedziałabym że jest lepiej niż przed porodem ;D
gdyby nie wspaniałe podejście mojego meża do sexu i mojego ciała po ciąży nigdy bym sie nie podjęła próby współżycia.
był szalenie cierpliwy i delikatny i to o dziwo ja zainicjowałam nasz "pierwszy raz" po ciąży. dzięki niemu było cudownie i z dnia na dzien jest coraz lepiej :laugh:
powiedziałabym że jest lepiej niż przed porodem ;D
Chłopie pytanie było zasadnicze czy w połogu uprawiać seks - uprawiać to mozna kwiatki, pole itd. Połóg jest po to by kobieta doszła do "siebie" po porodzie, a ty mężczyzno nie wiesz co to poród i nie będziesz nigdy wiedział. Zadaniem męża jest pomagać w połogu kobiecie dojść do zdrowia psychicznego, fizycznego i odczucie miłości poprzez czułosć a nie tylko przez niezaspokojone checi. Na to przyjdzie czas i kobieta sama da ci znać kiedy to nastąpi, ale połóg to czas dla niej i dla ciebie nie na seks. Bo jeżeli tak myslisz i pytasz czy w połogu iprawiać seks to mozna cię porównać wtedy do pieska, ładnie powiedziawszy. Dzieki za informacje o Dydonie, ale nie czujesz tematu głównego.
Fajne masz imię jak na Faceta.
Fajne masz imię jak na Faceta.
A
Agnexx
Gość
No właśnie, co to za dyskusja? Przecież to jest chore Każda z nas pisała, jak pomóc w potrzebie, a tu ktoś wyjeżdża z tekstami - pieski itd. Na dobrą sprawę to nie można się dziwić, że dążymy do seksu, bo jeśli przyjąć, że postujemy miesiąc przed porodem i 6 tygodni po, to mamy prawo pragnąć SEXU.
jestem Hanusia!Podobnie sie czuje jak ty justo.Urodziłam córeczke 3 m-ce temu i mało mnie ciągnie do sexu, choc bardzo bym chciała.Mąż jest cierpliwy, pomaga mi i dodaje sił, a przede wszystkim umacnia mnie w przekonaniu, że jestem nadal choć trochę atrakcyjna dla niego.
Pozdrawiam wszystkiem amusie, które sie borykaja z powrotem do normalnego życia sexualnego! :laugh:
Pozdrawiam wszystkiem amusie, które sie borykaja z powrotem do normalnego życia sexualnego! :laugh:
urodziłam 6 tyg temu , pierwszy raz kochaliśmy się 2 tyg temu i było ok , a teraz przeszlo mi całkowicie , nie mam wogóle ochoty, kiedy mój mąż coś zaczyna pojawia się we mnie jakaś złość , bo ja myśle już tylko o tym , żeby spać , to napewno zmęczenie fizyczne i psychiczne, no i jest jakoś dziwnie po takiej przerwie , mój mąż się stara, ale chyba jakoś się zablokowałam :-[ :-[ :-[ :-[ magda
reklama
anetas miałam ten sam problem! Mimo bólu i niedogodnosci zwiazanych z połogiem bez przerwy myslałam o seksie i z wielka niecierpliwoscia czekałam do momentu kiedy juz było mozna.uwielbiam kochac sie z moim mezczyzna i my równiez robilismy to do konca ciazy.
droga dydono zgadzam sie ze połóg to czas rekonwalescencji po porodzie ale nie rozumiem dlaczego miałabym nie zaspokajac potrzeb mojego faceta w ten czy inny sposób tym bardziej ze zarówno ja i on mamy na to ochote.Poza tym pytanie brzmiało czy mozna uprawiac seks a uprawianie seksu to baaaaaaaaaardzo rozległy temat i nie dotyczy tylko tego klasycznego sposobu, to chyba oczywiste.i musze cie rozczarowac-mnóstwo kobiet mysli o seksie tuz po porodzie-to nie jest kwestia tego ze faceci chca a babki musza a nie maja ochoty.nie oceniaj ludzi wg własnego doswiadczenia.zajrzyj tutaj-same babki i kazda ma ochote pozdro dla martyny
https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,23.0.html
droga dydono zgadzam sie ze połóg to czas rekonwalescencji po porodzie ale nie rozumiem dlaczego miałabym nie zaspokajac potrzeb mojego faceta w ten czy inny sposób tym bardziej ze zarówno ja i on mamy na to ochote.Poza tym pytanie brzmiało czy mozna uprawiac seks a uprawianie seksu to baaaaaaaaaardzo rozległy temat i nie dotyczy tylko tego klasycznego sposobu, to chyba oczywiste.i musze cie rozczarowac-mnóstwo kobiet mysli o seksie tuz po porodzie-to nie jest kwestia tego ze faceci chca a babki musza a nie maja ochoty.nie oceniaj ludzi wg własnego doswiadczenia.zajrzyj tutaj-same babki i kazda ma ochote pozdro dla martyny
https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,23.0.html