reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Seks po porodzie

reklama
Po porodzie krew mi leci z odbytu podczas oddawania kału lekarz powiedział że to żyły mi pękły z wysiłku albo chemorojdy w maju bende miała gastroskopie taką kamerkę wkładają na 70 cm. do jelita grubego i się bojem:szok:

no i dupa blada, mam wrazenie ze pan doktor mnie za bardzo zszyl i przestalam byc w jakimkoliwek stopniu rozciagliwa:baffled: boli jak diabli

no i dupa blada, mam wrazenie ze pan doktor mnie za bardzo zszyl i przestalam byc w jakimkoliwek stopniu rozciagliwa:baffled: boli jak diabli
ja tez mialam takie wrazenie przy pierwszych kilku stosunkach po porodzie,powiedz o tym mezowi zeby byl delikatny no i ty musisz sie tez rozluznic.Wszystko bedzie ok.Moze jakies smarowidlo zeby bylo z poslizgiem:tak::tak:;-);-)

Witam,
proszę o wypowiedzi kiedy bezpiecznie można rozpocząć współżycie po urodzeniu dziecka? Z pewnością macie jakieś doświadczenia w tym temacie... z góry dziękuję :):tak:

Jestem mamą dwójki dzieci i mogę powiedziec tylko jak to bylo ze mną. Po pierwszym porodzie a mialam cesarkę zaczęlam się kochać około trzy tygodnie po wygojeniu sie rany.Za drugim razem było troche gorzej ,bo syn mnie całą porozrywał i szczerze mówiac do tej pory czuje mały dyskomfort a jestem 10 miesięcy po porodzie. Ale myślę sobie, że powinnaś spróbować jak będziesz się czuła na siłach tylko poproś partnera żeby był delikatny i tak najlepiej się przekonasz czy to już czy jeszcze trochę poczekać.;-)

reklama
Ja osobiscie bym poczekala-nie powinnas sie kochac w pologu-to wszystko jest jeszcze swieze i bardzo łatwo o zakażenie,no i te odchody:sorry2:minimum 4 tyg powinna trwac wstrzemiezliwosc ale skoro chcesz....

Do góry