reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Seks po porodzie i antykoncepcja....

reklama
Mam pytanie jak reagujecie na Cerazette? Przepisał mi je ginekolog ale jak o nich poczytałam to aż boję się je wziąć!Właściwie nie wiem co o tym myśleć;-)

Ja nie mam żadnych problemów z tymi tabletkami, wszystko jest oki. Chociaż minusem dla mnie jest ich cena no i to, że trzeba je brać cały czas bez przerw.
A co do @ to ja jeszcze nie mam ale przy cerazette tak może być.

Mam pytanie jak reagujecie na Cerazette? Przepisał mi je ginekolog ale jak o nich poczytałam to aż boję się je wziąć!Właściwie nie wiem co o tym myśleć;-)

Ja też nie mam żadnych skutków ubocznych - wełasnie kończe 4 opakowanie i nie mam czasu udać sie do lekarza po następną receptę więc chy7ba zrobie sobie przerwe.

Ja biore tz.brałam Marwelon.Teraz przepisała mi inne.Biorę od jakiegos czasu antybiotyki a mimo tego ostatnio było do końcabo niezdążyliśmy zareagowac.Aprzecież niektóre antybiotyki osłabiają.I chyba się trochę bije.:-:)no:

Dziewczyny,

czy któraś z Was założyła sobie wkładkę, jako środek antykonc. Jeśli tak jak to oceniacie, bo ja sie właśnie zastanawiam, nie chce brać na razie tabletek, dopóki karmię

Dzieki za podpowiedzi:-)

Ja też nie mam żadnych skutków ubocznych - wełasnie kończe 4 opakowanie i nie mam czasu udać sie do lekarza po następną receptę więc chy7ba zrobie sobie przerwe.
Od trzech dni biore Cerazette i jest ok:), a @ jeszcze nie miałam z czego jestem przeszczęśliwa!:-)

Ja jak zaczęlam łykać Cerazette to po jakiś 5-6 dniach miałam "Coś" jakby @ - trwało to przez 6 dni a potem cisza, czyli 0 @- to jest fajne:happy:
chyba jednak uda mi sie załatwic receptę na tabletki więc pewnie nadal będe je łykała- tylko, że ostatnio to zastanawiam się czy jest sens, bo jesteśmy tak zabiegani w związku z rozkrecanie biznesiku, że wieczorem , a raczej w nocy padamy jak betki i nic sie nie dzieje ale mam nadzieje, że to okres przejściowy.

A ja wczoraj po raz pierwszy od porodu (tzn po 5 miesiacach) nie czulam w trakcie sexiku zadnego bolu czy dyskomfortu. Bylo milusio, odczucia o wiele lepsze niz przed ciaza ;-) Dlugo to trwalo ale warto bylo poczekac :tak::-)

Gratulacje Luczynko!!!! ;-)
Ja jestem juz po 2 zastrzyku antykoncepcyjnym, i uważam ze chyba jeszcze lepszej rzeczy na świecie nie wymysłono ;-) jeden zastrzyk i raz na trzy mc spokój, nie trzeba pamietać o codziennym łykaniu jak przy pigułach a i taniej wychodzi, 1 zastrzyk kosztuje 17 zeta!!! ;-) POLECAM

reklama
Misiu dziekuje ;-) :-D a powiedz mi co to sa za zastrzyki? bo my narazie stosujemy antykoncepcje w formie gumeczek:baffled: ale tabletek nie chce brac bo po ostatnich przytylam 15kg i zaszlam w ciaze-tak byly skuteczne:wściekła/y: a teraz walcze z tymi kilogramami i nie umiem ich zrzucic bo nadwaga z hormonow u mnie bardzo ciezko schodzi :-(

Do góry