reklama
Margolis
Wrześniowe mamy'06
U mnie od porodu jeszcze nic ale jak byłam u gina miesiąc temu to powiedział, że coś się zaczyna dziać. Oj wcale za @ nie tęsknię i myślę o założeniu wkładki Mirena ale jest droga i moja koleżanka nie jest jak na razie z niej zadwolona więc jeszcze poczekam...
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
A ja dzis w ramach prezentu imieninowego dostalam 4 miesiaczke po porodzie. I wcale mnie to nie smieszy,bo leci ze mnie,jak z kranu conajmniej.
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Agutko właśnie u mnie też tak było po pierwszym porodzie - długo i obficie - ale teraz z racji, że łykam Cerazette nie mam @
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Megus,u mnie 3 poprzednie poporodowe nie byly obfite i byly krotkie... A teraz... Pewnie moj organizm nadrabia to 9cio dniowe opoznienie,hehe. ;-)
A ja Wam powiem, że im dalej od porodu tym paradoksalnie mam coraz mniejszą ochotę na kolejne dziecko , tzn. nie tyle na dziecko bo dziecko bym chciała mieć ale na kolejny poród . W trakcie sexowania nadal czuję szwy w środku i na zmiane pogody też mi o sobie przypominają, a ze środka wystają mi dzyndzle skóry (bo lekarz miał problemy ze zszyciem ), w ogóle ten mój dół wygląda katastrofalnie
Madzia_pl
Fanka BB :)
wkońcu i ja dostałam @. Pierwszy raz , po równo 2 miesiącach odstawienia od piersi Nie żebym tęskniła ale martwiłam się już.
A przy sexsowaniu nie mam najmniejszych oznak porodu. Całe szczęście. Współczuję Ci Renee, może odwiedź ponownie gina i pomoże ci
I nie chcę słyszeć od męża że jedno dziecko mu wystarczy Za 3-4 lata bierzemy się znów do pracy
A przy sexsowaniu nie mam najmniejszych oznak porodu. Całe szczęście. Współczuję Ci Renee, może odwiedź ponownie gina i pomoże ci
I nie chcę słyszeć od męża że jedno dziecko mu wystarczy Za 3-4 lata bierzemy się znów do pracy
reklama
Podziel się: