reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Seks po porodzie i antykoncepcja....

NO TO NIECIEKAWIE SIę MACIE :no: JA TAK MIAłAM PO PIERWSZYM I DRUGIM DZIECKU JEżELI CHODZI O BóL PRZY STOSUNKU ALE TERAZ JEST OK :-) SEKSIK NIEżLE NAM WYCHODZI , OBYDWOJE MAMY OCHOTę ALE NIESTETY WYGOSPODAROWAć TROCHę CZASU PRZY TRóJCE DZIECI TO JEST WYZWANIE :-D

reklama
Dziewczyny mnie i tak nikt nie przebije, byłam szyta ...dwa razy!!! (drugi raz dwa tygodnie po porodzie :szok: ) Świetnie po prostu, kurna czy Ci lekarze nie biorą pod uwagę tego co się dzieje z kobieta po porodzie, że czasy kiedy seks się uprawiało tylko w ramach prokreacji i jako czysty obowiązek już minęły?? Ja sie baaardzo długo zbierałam do naszego pierwszego razu po... ciągle sie bałam, że znów popękam albo coś...

RENEE, LUCZYNKO, MJU, współczucia dziewczyny, widać ja nie miałam najgorzej ;-) ale ten straszny dyskomfort przy seksiku, fujjj, najgorszy ten ból, i tez mam taką fobię, ze podczas coś mi pęknie tam w środku!! ;-) zeby to juz mineło!!!!
ADASIU, normalnie zazdroszczę!!! ;-) a pokój na godziny? niezły pomysł, myślę, że mógł by nawet podnieść temperaturę waszego związku ;-) ;-) ;-)

A u nas jakby zima w tym temacie:baffled: :baffled: :baffled:
Nie wiem po co wzięłam ten zaszczyk,chyba nie bedę się więcej truć,skoro i tak sie nie seksimy:-( a ja chciałabym....:-(

reklama
No to niby dzis ma "to" nastapić:-D ciekawe czy znowu nie zasiedzi się przy kompie:baffled: a jak nic nie wyjdzie to......powiem Mu co myślę:-D

Do góry