reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Seks po porodzie i antykoncepcja....

Mało się przytulamy mówimy czułych słówek.:no:

Mija, my z mezem ciagle do siebie mowimy czule slowka i lubimy siedziec blisko siebie, a problem jest taki, ze mi to wystarcza, ale moj maz niestey sie z tym meczy, bo chcialby wiecej.

Anno, dokladnie tak, mi sie niechce, ale (mysle, ze glownie przez zmeczenie)jak dojdzie co do czego to jest super!!! Zaluje jednak, ze inicjatywa glownie wychodzi od mezusia:-(

Mju, mnie tez strasznie poharatali przy porodzie i dluuugo nie mialam pelnego zblizenia po porodzie, bo jak raz sprobowalam to bylo to dla mnie straszne. Teraz jest ok, ale moze masz racje, ze jakis uraz pozostal:confused: Mam nadzieje, ze to minie!

Marrtruda, ja nie mam takiego problemu:-D bo moj maz interesuje sie mna az za bardzo, hhihihi, czasem wlasnie bym chciala, aby troszke przystopowal, ale odkad jestesmy razem to sie jeszcze nie zdazylo, abym narzekala na brak zainteresowania z jego strony:laugh2:

reklama
Qrka ja dalej nie dostałam @ :sick:
Nie wiecie po jakim czasie powinnam dostać @ jak nie karmię:confused:
Poczekam jeszcze z tydzień i jak nie dostanę to pójdę do gina.
Ja nie chcę teraz drugiego dziecka :baffled: :-(
Nie tak szybko:unsure: :hmm:

Madziu wszystko bedzie dobrze. Wiesz jak Krzys miał 5 miesięcy tez miałam taki problem (spóźniający sie okres - bo ja pierwszą @ po porodzie dostałam równo po 3 mieś.) Skończyło sie na strachu :-). Głowa do góry.

kURCZE,jakoś nikt mi nie odpisał na mój problem ;-) czyzby ja mam tylko problem dziewiczy??? ;-)

Miśka, ja mam tak samo, uważam, że lekarka za dobrze mnie zszyła a miałam mało szwów. Mój gin po tygodniu od porodu obejrzał sobie bliznę i stwierdził, że mąż będzie zadowolony bo jest ciasno zszyte:-D , ale mnie cały czas boli podczas bara bara i też twierdze, że jest gorzej niż u dziewicy.

Miśka całkiem Cie pewnie nie zaszyli :tak: . Ja po pierwszym porodzie miałam podobnie (szwów miałam trochę mniej) ale zszyta byłam nieźle tylko, że u mnie nie było z tym problemu a wręcz było lepiej i fajniej niż przed ciążą i porodem - przyjemniej i większe doznania z mojej strony :-) :zawstydzona/y:

Ufff, więc nie jestem sama ;-) ja miałąm 11 szwów, jeśli to ma jakiś wpływ na to, a pewnie ma, i jak na razie zero przyjemności tylko ból!!! i wiesz Megi, mam wrazenie ze chyba jednak całkiem mnie zaszyli!! ;-)

Miśka a co ja mam powiedzieć jak mam całą pochwę w środku poszytą i w trakcie sexowania cały czas czuję miejsce szwu:-( :baffled: .Ech szkoda gadać:no:

Miśka ja tez odczuwam taki bol :-( najgorzej jest jak maz probuje sei we mnie wsunac :-( :wściekła/y: czuje jakbym byla wezsza ale maz mowi ze nie odczuwa roznicy :confused: ale poszyta bylam i to spoor bo moja Córeczka miala problemy z wyjsciem (a raczej brak checi by wyjsc:eek: ) i bylam nacinana dwa razy bo okazalo sie za raz to za malo :no: a lekarz i polozna wrecz ja ze mnie wydzierali wiec bylo co szyc :-( no i lekarz dosc dlugo mnie szyl zwlaszcza w srodku:sick: :-( ehhhh...

reklama
Do góry