reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Seks po porodzie i antykoncepcja....

Megi tylko ze ja przed ciaza mialam juz @ bardzo obfite i strasznie bolesne, no i na domiar zlego bardzo dlugo trwaly :wściekła/y: probowlaam to nawet wyregulowac poprzez hormony ale niestety byl tak fatalnie dobrane przez moja lekarke ze przytylam 15 kg, mialam dwie @ w miesiacu i zaraz na drugi dzien po odstawieniu zaszlam w ciaze :-D rewelacyjnie dzialaly. WIec nie strasz mnie ze traz moze byc jeszcze gorzej :-(

reklama
dobry temat poruszacie:zawstydzona/y:
u mnie @ przed ciaza byly gorsze, teraz sa mniej obwfite ale nadal jak byly nieregularne tak tez pozostaly....:no:

A może lepiej udac się do gina, bo słyszałam, że bardzo obfite i częste @ mogą oznacząć że coś się w środeczku dzieje ( a skoro miałąs już tak przed porodem:eek: ) - nie życze tego ale lepiej dmuchać na zimne

Mi moja Pani doktor tak na zapas zanim zaczniemy współżyć przepisała taki krem : ORTHO-GYNEST, żeby uelastycznić pochwę :baffled: , przepiszę wam wskazania z ulotki: niedobór estrogenów, zanikowe zapalenie sromu i pochwy, świąd sromu, dolegliwości w trakcie oddawania moczu, pieczenie, bolesność, bolesne współżycie płciowe.
Dajcie mi dwa tygodnie to napiszę czy zadziałało... może mniej...:-D

ja go dostałam na receptę. Na ulotce tez jest napisany, że dostępny w aptekach na receptę, musiałabyś poprostu zapytać. Kosztował jakoś popnad 30 zł ale nie wiem ile dokładnie bo mąż mi go wykupił.

Megi tabletki wysłałam w czwartek tz. wczoraj.Numer konta dostałaś?
Byłam w środę u ginio kazała mi odstawic Cerazette( i tak już nie karmię piersią).Zrobic 7 dniową przerwę i wziąś nowe 2 składnikowe.Najpierw jednak zrobic test na wszelki wypadek.Od 2 tyg się nekochaliśmy więc dla mnie prwdopodobieństwo że mogłabym znowu zajśc:eek: jest zerowe tymbardziej że mam okres.:no:Krwawienie mam przecież od 2 tyg a teraz leci trchę bardziej więc to chyba normalny okres.Ale zrobic zrobie.

reklama
Do góry