Megi tylko ze ja przed ciaza mialam juz @ bardzo obfite i strasznie bolesne, no i na domiar zlego bardzo dlugo trwaly probowlaam to nawet wyregulowac poprzez hormony ale niestety byl tak fatalnie dobrane przez moja lekarke ze przytylam 15 kg, mialam dwie @ w miesiacu i zaraz na drugi dzien po odstawieniu zaszlam w ciaze rewelacyjnie dzialaly. WIec nie strasz mnie ze traz moze byc jeszcze gorzej :-(
reklama
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
A może lepiej udac się do gina, bo słyszałam, że bardzo obfite i częste @ mogą oznacząć że coś się w środeczku dzieje ( a skoro miałąs już tak przed porodem ) - nie życze tego ale lepiej dmuchać na zimne
Mi moja Pani doktor tak na zapas zanim zaczniemy współżyć przepisała taki krem : ORTHO-GYNEST, żeby uelastycznić pochwę , przepiszę wam wskazania z ulotki: niedobór estrogenów, zanikowe zapalenie sromu i pochwy, świąd sromu, dolegliwości w trakcie oddawania moczu, pieczenie, bolesność, bolesne współżycie płciowe.
Dajcie mi dwa tygodnie to napiszę czy zadziałało... może mniej...
Dajcie mi dwa tygodnie to napiszę czy zadziałało... może mniej...
Megi tabletki wysłałam w czwartek tz. wczoraj.Numer konta dostałaś?
Byłam w środę u ginio kazała mi odstawic Cerazette( i tak już nie karmię piersią).Zrobic 7 dniową przerwę i wziąś nowe 2 składnikowe.Najpierw jednak zrobic test na wszelki wypadek.Od 2 tyg się nekochaliśmy więc dla mnie prwdopodobieństwo że mogłabym znowu zajśc jest zerowe tymbardziej że mam okres.Krwawienie mam przecież od 2 tyg a teraz leci trchę bardziej więc to chyba normalny okres.Ale zrobic zrobie.
Byłam w środę u ginio kazała mi odstawic Cerazette( i tak już nie karmię piersią).Zrobic 7 dniową przerwę i wziąś nowe 2 składnikowe.Najpierw jednak zrobic test na wszelki wypadek.Od 2 tyg się nekochaliśmy więc dla mnie prwdopodobieństwo że mogłabym znowu zajśc jest zerowe tymbardziej że mam okres.Krwawienie mam przecież od 2 tyg a teraz leci trchę bardziej więc to chyba normalny okres.Ale zrobic zrobie.
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Mija przeslij mi jeszcze swoje dane (Imię , nazwisko i adres), bo potzrebne do przelewu. Nr konta dostałam ale bez tych danych nie mogę złożyć przelewu:-(
reklama
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Mija przelew już poszedł
Podziel się: