reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Seks po porodzie i antykoncepcja....

Megi tylko ze ja przed ciaza mialam juz @ bardzo obfite i strasznie bolesne, no i na domiar zlego bardzo dlugo trwaly :wściekła/y: probowlaam to nawet wyregulowac poprzez hormony ale niestety byl tak fatalnie dobrane przez moja lekarke ze przytylam 15 kg, mialam dwie @ w miesiacu i zaraz na drugi dzien po odstawieniu zaszlam w ciaze :-D rewelacyjnie dzialaly. WIec nie strasz mnie ze traz moze byc jeszcze gorzej :-(

reklama
dobry temat poruszacie:zawstydzona/y:
u mnie @ przed ciaza byly gorsze, teraz sa mniej obwfite ale nadal jak byly nieregularne tak tez pozostaly....:no:

A może lepiej udac się do gina, bo słyszałam, że bardzo obfite i częste @ mogą oznacząć że coś się w środeczku dzieje ( a skoro miałąs już tak przed porodem:eek: ) - nie życze tego ale lepiej dmuchać na zimne

Mi moja Pani doktor tak na zapas zanim zaczniemy współżyć przepisała taki krem : ORTHO-GYNEST, żeby uelastycznić pochwę :baffled: , przepiszę wam wskazania z ulotki: niedobór estrogenów, zanikowe zapalenie sromu i pochwy, świąd sromu, dolegliwości w trakcie oddawania moczu, pieczenie, bolesność, bolesne współżycie płciowe.
Dajcie mi dwa tygodnie to napiszę czy zadziałało... może mniej...:-D

ja go dostałam na receptę. Na ulotce tez jest napisany, że dostępny w aptekach na receptę, musiałabyś poprostu zapytać. Kosztował jakoś popnad 30 zł ale nie wiem ile dokładnie bo mąż mi go wykupił.

Megi tabletki wysłałam w czwartek tz. wczoraj.Numer konta dostałaś?
Byłam w środę u ginio kazała mi odstawic Cerazette( i tak już nie karmię piersią).Zrobic 7 dniową przerwę i wziąś nowe 2 składnikowe.Najpierw jednak zrobic test na wszelki wypadek.Od 2 tyg się nekochaliśmy więc dla mnie prwdopodobieństwo że mogłabym znowu zajśc:eek: jest zerowe tymbardziej że mam okres.:no:Krwawienie mam przecież od 2 tyg a teraz leci trchę bardziej więc to chyba normalny okres.Ale zrobic zrobie.

reklama
Do góry