reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Seks po porodzie i antykoncepcja....

Ja muszę iśc znowu do ginekologa tylko nie mam kiedy.Od prawie dwóch tygodni mama plamienie czasem w dzień a czasem w nocy:no:.Niewiem czy to przez te tabletki?Zastanawiam się czy przez to plamienie one są nadal 100%zabezpieczeniam.:baffled:Bo jeśli nie to muszę szybko zmieniac.

reklama
Ja już musze w końcu pójść do tego lekarza. Dzisiaj zadzwonię się umówić. Kurcze jak ja nie cierpię być badana ginekologicznie:wściekła/y: ale to chyba każda z nas:dry::laugh2:

A my wczoraj pierwszy raz od porodu dopiero troche pobaraszkowalismy. Maz staral sie byc bardzo delikatny bo nadal wszystko mnie w srodku boli, tak jakbym miala tam jeszcze szwy tak jak Megi. ALe w trakcie i maz sie troche zapomnial i nie byla taki delikatniutki no i mnie sie chyba spodobalo bo zapomnialam ze boli :-D Mam nadzieje ze kazdy nastepny raz bedzie lepszy;-)

reklama
od poniedzialku <zeszlego> biore cilest; zaczelam brac bez okresu; jak tam u was z tabletkami? bo jak ja mam czekac na okres to moglabym sie juz nie doczekac

Do góry