reklama
hatorska
Fanka BB :)
Mitaginka - mi zawsze wypisują receptę na 6m-cy, a w aptece wykupuję po 1 op., dają taką karteczkę, że masz rozpoczętą receptę. A po pół roku zawsze idę na kontrolę i wtedy znów recepta na 6 op. i tak było do tej pory. Teraz z wkłądką to wizyta raz na rok taki mam plan oby było ok.
hatorska
ja miałam plamienie przez 2 dni zaraz po rozpoczęciu 1go op., a potem 2 miechy spokój, ciekawe czy teraz do środy coś będzie....
ciekawe jak z tą wkładką, też mam mieszne uczucia, ale co tam najwyżej wyjmę, mam nadzieję że nie będę jakimś ułamkiem i nie zajdę w ciążę
ciekawe jak z tą wkładką, też mam mieszne uczucia, ale co tam najwyżej wyjmę, mam nadzieję że nie będę jakimś ułamkiem i nie zajdę w ciążę
dragonfly.ks
Ja się wybieram do gina, może coś przepisze sensownego . Kurcze, tylko ja nie bardzo chcę cokolwiek łykać. Nie przepadami za gumkami, a z drugiej strony po co ja mam się szprycować codziennie jak F. przyjeżdża co 3 tygodnie na weekend tylko.
Koot
U mnie tez ostatnio coś nie tak, w trakcie seksu cos tam pobolewa, nie mocnao, ale takie to nie przyjemne. Z orgazmem tez mega praca,zeby cos było
Ja jeszcze nic nie stosuje, dopiero po urlopie...mam nadzieję,ze nie zmajstrujemy kolejnego Piotrusia, tak jak w zeszłym roku
Ja jeszcze nic nie stosuje, dopiero po urlopie...mam nadzieję,ze nie zmajstrujemy kolejnego Piotrusia, tak jak w zeszłym roku
reklama
*emi*25
teraz podwójna mamusia
Mnie również pobolewa dość długo brzuch,czasem jakieś plamienia,i myslę że to okres,ale jeszcze nie mam go,a ochota praktycznie żadna ,jakoś zblokowana po tej ciąży jestem, za bardzo mnie się przypomina jak mnie ''grzebali'' tam więc pewnie przez to .