reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Seks i antykoncepcja...po porodzie

reklama
właśnie, ja też jeszcze nie dotarłam..... laski, a jak mam w domu 2 op pigułek z przed ciąży to mogę łykać? czy dla karmiących są jakieś specjalne? dodam że nie dostałam jeszcze okresu i to może potrwać.. przy starszej dostałam @ dopiero po 8 miesiącach... czy zostają mi tylko gumki????????????

mozesz spokojnie zaczac brac bez miesiaczki np cerazette, tzn te jednoskladnikowe dla karmiacych, bo ja zaczelam brac i okres sie pojawil...:wściekła/y: mozna je brac spokojnie po skonczonym pologu, czyli po 6 tyg., a tak naprawde polog trwa ok 8 tyg:angry: jak bralam przy pierwszym cerazette to i tak nie dostalam okresu, tylko po skonczonym karmieniu po miesiacu czasu (maly mial wtedy 4 miesiace).

dokładnie ja wziełam pierwszą tabletkę od razu po przyjściu od gin czyli 7,5 tyg po porodzie, nie miałam jeszcze @ ani żadnego krwawienia. Te tabletki bierze sie bez przerwy.

upsssssssssss tylko ja zapomniałam że po cholestazie mam teraz obciążoną wątrobe i nie będe prawdopodobnie mogła łykać tabsów... matko.........

reklama
zazdroszczę Wam...:( my próbowaliśmy już 2 razy i niestety ból jest dla mnie nie do wytrzymania... jeszcze mam szwy w środku i ciągną masakrycznie. żele nic nie dają:(
ja będę się chyba decydować na spiralę zwykłą. od tabletek strasznie przytyłam (brałam przez 5 lat) i nie chcę dorzucać sobie nowych kilogramów, bo nawet te ciążowe nie chcą schodzić ze mnie

Do góry