reklama
Ja Cie. serio????
Masakra brak mi slow..
Moglas odrazu dzien po porodzie wspolzyc
Seks ważniejszy ?
Po połogu rodzilam sn dwa miesiące nie moglam wspolzyc bo sie wszystko golio
Po cc to samo idziesz na wizyte miesiac albo dwa po porodzie i lekarz decyduje
I tak mozesz zajsc w ciaze dlaczego nie ?
Karmienie piersia to mit ze nie zajdzie sie w ciążę
Jedna ma owulacje druga nie
Masakra
Masakra brak mi slow..
Moglas odrazu dzien po porodzie wspolzyc
Seks ważniejszy ?
Po połogu rodzilam sn dwa miesiące nie moglam wspolzyc bo sie wszystko golio
Po cc to samo idziesz na wizyte miesiac albo dwa po porodzie i lekarz decyduje
I tak mozesz zajsc w ciaze dlaczego nie ?
Karmienie piersia to mit ze nie zajdzie sie w ciążę
Jedna ma owulacje druga nie
Masakra
Ostatnia edycja:
NeSSi
Moderatorka
marta18691 - zostałaś gorzko zrugana ...i słusznie. Może zapamiętasz, że pewnych rzeczy dla swojego zdrowia i zdrowia i życia ew. poczętego dziecka się nie robi. Jesteś matką - wykaż się odpowiedzialnością. I proszę nie pisz kolejnego postu za 2 tygodnie ''czy to ciąża''. Poczytaj proszę - wiedza nie boli - o skutkach kolejnej ciąży zaraz po cesarce. Strup na brzuchu nie oznacza, że się wszystko goi, bo w środku jest wilgotno - nie ma dopływu powietrza. I uwierz mi ... tam się tak szybko już nie goi. Polecam też przyznać się lekarzowi na wizycie kontrolnej o swojej zabawie w rosyjską ruletkę. Mam nadzieję, że Cię uświadomi jak bardzo nieostrożna jesteś i przepisze odpowiednie tabletki antykoncepcyjne.
Dobra jak już wszystkie poczułyście się lepsze od autorki to już skończcie. Widać wszystko można.
Nie wydaje mi się, by którakolwiek z komentujących tu dziewczyn miała potrzebę "poczucia się lepszą" od autorki.. Po prostu każda z wyżej piszących osób chce wyrazić swój bezgraniczny podziw dla bezmyślności autorki. I nie ważne, czy ona ten seks już uprawiała, czy dopiero zamierzała uprawiać. Ze zdjęcia patrzy na nas dorosła kobieta, a z postów wynika, że pisze całkowicie oderwana od rzeczywistości nastolatka.. To już kolejny wpis tej dziewczyny na który trafiam i kolejny, który zadziwia mnie, bo bije z niego naiwność, brak elementarnej wiedzy i zero rozsądku. Pytanie czy można zajść w ciążę karmiąc piersią jest tak głupie, że ciężko znaleźć w ogóle na nie komentarz na podobnym "poziomie". Uważam, że czerpanie wiedzy z Internetu nie wychodzi tej Pani na dobre. Powinna pójść do lekarza, zadać ten milion pytań, który zapewne wypełnia jej głowę, porozmawiać z nim szczerze, by wiedzieć jak żyć, żeby nie zagrażać sobie, swojemu nowo poczętemu dziecku i dzieciom, które ewentualnie może w swej bezmyślności "niechcący" powołać na świat.
reklama
Nikt Jej tutaj nie zjechal, bo akurat wszystkie mamy zly dzien i przyszlysmy na forum sie wyzyc, tylko dlatego ze jest BAAAARDZO NIEODPOWIEDZIALNA! Niestety, kiedy jest sie matka to nie mysli sie juz tylko o sobie i swoich przyjemnosciach, ale rowniez, a moze i przede wszystkim o dziecku. A chyba nie musze pisac z czym moze sie wiazac zajscie w ciaze TYDZIEN (Boziu!) po cięciu! Jest seks, zwlaszcza z finiszem, moze byc ciaza i bezwzglednie zawsze trzeba to zakladac. Tyle.Dobra jak już wszystkie poczułyście się lepsze od autorki to już skończcie. Widać wszystko można.