Skolopendra
Zaangażowana w BB
a dla nas śmieszne. Czego Was w tych szkołach uczą? MasakraLudzie nie żartujecie sobie to naprawdę jest dla mnie ważne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a dla nas śmieszne. Czego Was w tych szkołach uczą? MasakraLudzie nie żartujecie sobie to naprawdę jest dla mnie ważne
Wytarł ale czy to wystarczy, w sensie że nie umył ale wytarłChciałabym Ci odpowiedzieć według mojej najlepszej wiedzy, ale się wciąż zastanawiam czy to jest technicznie możliwe żeby "chłopak wytrysnął na swojego członka" i przez 2-3 godziny tak z tym leżał, to ani nie wyschło, ani nie spłynęło, ani tego nie wytarł itp. itd.
Chciałabym Ci odpowiedzieć według mojej najlepszej wiedzy, ale się wciąż zastanawiam czy to jest technicznie możliwe żeby "chłopak wytrysnął na swojego członka"
A nie możecie po prostu kupić sobie gumek?Wytarł ale czy to wystarczy, w sensie że nie umył ale wytarł
następna AsiaA nie możecie po prostu kupić sobie gumek?
Ryzyko jest przy każdym seksie bez zabezpieczenia bardziej ryzykowny był ten stosunek już po suchej spermie.
Wydaje mi się że jest to prawdopodobne. Powinnien się dobrze umyć .Mam pytanie. Mój chłopak wytrysnął na swojego członka. Po jakiś 2-3 godzinach uprawialiśmy seks. Czy mogę zajść w ciążę jeśli coś pozostało na członku?
Jakie potrzeby ludzkie spełnia taki trolling?następna Asia
potrzeba kontaktów międzyludzkich na normalnym poziomie, niektórym tego brakJakie potrzeby ludzkie spełnia taki trolling?
Musisz być tak obrzydliwie racjonalna? Zapowiadała się fajna zabawa, a ty tu z podstawową biologią wyskakujesz. Może jeszcze ginekologa do antykoncepcji polecisz?Żeby zajść w ciążę potrzeba jeszcze m.in. u ciebie dni płodnych
Który masz dzień cyklu?