reklama
Samotne mamyCzy tobie chodzi o samotne mamy, czy o dziewczyny które czują się samotne w ciąży?
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Hej, ja już nie samotna ale pierwsza ciąże przechodziłam sama więc. Gdybyś chciała pogadać to śmiałoCześć są tu jakieś kobiety samotne w ciąży?
Jak sobie radzicie?
Powiedz mi jak to było u Ciebie? Czy wolisz pogadać w prywatnej wiadomości?Hej, ja już nie samotna ale pierwsza ciąże przechodziłam sama więc. Gdybyś chciała pogadać to śmiało
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Napisz na priv, jak będę miała chwilkę to postaram sie odpowiedzieć [emoji846]Powiedz mi jak to było u Ciebie? Czy wolisz pogadać w prywatnej wiadomości?
Czerwcowa2018
Zaciekawiona BB
Hej, obie ciąże przechodziłam sama, chętnie porozmawiam na priv
Nie wiem od czego zacząć... dwoje dzieci i trzecie w drodze... mimo deklaracji ojciec mojej nienarodzonej jeszcze córeczki wystawia mnie do wiatru... termin na styczeń... dopadają mnie coraz bardziej depresyjne myśli... jest mi ciężko I nie potrafię poradzić sobie z tą samotnością
Zagubiona123456789
Początkująca w BB
Znam to uczucie moze wiecej przebywaj z rodziną,znajomymi ?Nie wiem od czego zacząć... dwoje dzieci i trzecie w drodze... mimo deklaracji ojciec mojej nienarodzonej jeszcze córeczki wystawia mnie do wiatru... termin na styczeń... dopadają mnie coraz bardziej depresyjne myśli... jest mi ciężko I nie potrafię poradzić sobie z tą samotnością
reklama
G
gość _199
Gość
Jest to również ojciec poprzedniej dwójki? Czym argumentował swoją decyzję ? Bardzo mi przykro, na styczniowkach (bo ja też termin na styczeń ) postaramy się jakoś cię wesprzećNie wiem od czego zacząć... dwoje dzieci i trzecie w drodze... mimo deklaracji ojciec mojej nienarodzonej jeszcze córeczki wystawia mnie do wiatru... termin na styczeń... dopadają mnie coraz bardziej depresyjne myśli... jest mi ciężko I nie potrafię poradzić sobie z tą samotnością