reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

samotni niepracujacy a przedszkole

fikusek a w przedskzolu nie dalo sie nic zalatwic?? ja to bym prezydenta odwiedzila bo dzieckoz opiekunka a dziecko w przedszkolu to co innego....

mnie tez bawi to jak ludzie mysla ze my kokosy dostajemy... a tak naprawde w naszym panstwie pomoc mamy zerowa....

nawet dziecia sie ciezko do przedszkola dostac

reklama
mnie rodzice utrzymuja ale wiadomo ...ile czasu można.za rok koncze studia wiec jak skończe nie musza juz mnie utrzymywac.Dzwoniłam własnie do przedszkola baba powiedziała ze warto składać podanie nawet jak dziecko ma 2 latka bo czasem tez sa 2 latki w przedszkolach,ale ze ona nie obiecuje bo duzo dzieCi jest na listach rezerwowych,ale jak nie dostanie się za rok to trafi na rezere .a ja tylko dostaje od panstwa 460 zł to jest to wielkie g

fikusek a dlaczego skoro formalnie ejstes samotna matka?? ja bym sie zapytala cyz przed toba na liscie bylo tyle samotnych matek ze alan sie nie dostal....
wiemze oni robia co chca ale to nie jest wpozadku

fikusek a dlaczego skoro formalnie ejstes samotna matka?? ja bym sie zapytala cyz przed toba na liscie bylo tyle samotnych matek ze alan sie nie dostal....
wiemze oni robia co chca ale to nie jest wpozadku
jeszcze mam zamiar do kuratorium sie wybrac,ja im mowilam ze to prawo mowi ze mam pierwszenstwo ipt i czemu prtzedszkola robia inaczej.

fikusek ja na twoim miejscu zazadalambym i od burmistrza i od przedszkola pisemnego uzasadnieniea, pierw wzielabym z przedszkola i zlozyla wniosek o wyjasnienie tego u burmistrza, uwierz ze co na pismie to na pismie. i zonajmilabym ze ide gdzie sie da bo lamia podstawowe przepisy

reklama
Do góry