reklama
samotna miedzy ludzmi
Zaciekawiona BB
Ale sie naczytalam o tych Waszych porodach az lek poczulam Dobrze ze tyle czasu jeszcze mam to przygotuje sie jakos psychicznie
no właśnie dawno nikt nie pokazywał nowej dzidzi
a Carla proszę raz dwa zdjęcie ze slubu a potem dzidzi
a dziewczęta mój już sikał ładnie na nocnik sam ten nocnik z siuśkami zanosił do kibelka a od kilku dni bunt wogóle nie chce usiąść, a ja już marzyłam ze za dni parę pożegnam pieluchy i wydawanie kasy na nie :-( rozprysło się moje marzenie jak kasa wydana na pampery
a Carla proszę raz dwa zdjęcie ze slubu a potem dzidzi
a dziewczęta mój już sikał ładnie na nocnik sam ten nocnik z siuśkami zanosił do kibelka a od kilku dni bunt wogóle nie chce usiąść, a ja już marzyłam ze za dni parę pożegnam pieluchy i wydawanie kasy na nie :-( rozprysło się moje marzenie jak kasa wydana na pampery
matitka wszystko szło tak pięknie od razu zaczął siadac i siusiać do nocniczka, sam nie wołał ale zdarzało się że wysadziłam go przed wyjściem i po powrocie i pielucha była sucha to już miałam nadzieję że już tuż tuż do pożegnania z pieluchą
Hej!! Jestem w 3 miesiącu ciąży. Mieszkam z moim chłopakiem u jego rodziców. Kiedyś mój chłopak był inny. Od kiedy mieszkamy tu razem zmienił sie. Czuje się samotna. On zawsze znajduje czas na wszystko inne oprócz mnie. Nie mam wsparcia. Problemy narastaja. Nie pomaga mi w niczym. Szybciej pomógłby koledze niż mi. Jest mi ciężko. Nie moge liczyć na pomoc rodziców. Nie tak miało to wszystko wyglądać. Wsparcie mam tylko w siostrze. Nie ma go ciągle w domu a ja zamknieta w czterech ścianach rozmyślam jak to będzie. Ledwo teraz nam starcza a co dopiero jak urodze ale on zawsze znajdzie kase na swoje przyjemnosci. Nieraz mam wrażenie że wykańcza mnie to wszystko psychicznie i że chciałąbym się wyprowadzići zacząć od nowa bo nie chce sie denerwowac przez niego ze względu na dziecko. Ale straciłam prace zaraz przed ciąża a wiec nie dam rady sama. Może i za bardzo się tym wszystkim przejmuje ale nie mam oparcia w nim więc choć tutaj się trochę wyżale (( Bo co z tego że jesteśmy razem jak czuje że jestem sama(
katerinka111
Fanka BB :)
jaimis i tak bywa ,twoja w tym glowa zebys ty sie nie poddala ,moj kubus wiesz jak raz zrobil a podejsc bylo wiele z jego strony, nie wiedzac czemu chcial pieluche jak wychodzilismy a ja nie i koniec to mi sie ssikal pod klatka ,ja mu zalozylam suche majteczki spodenki i dalej szlismy, i uwierz napralam sie nie raz bo nie raz nie zdazyl a z poczatku bylo tak ze sie bawil i za nim zawolal to juz lecialo ,i w tej chwili nawet jak popusci mowie to nic zalozymy suche , i sie nauczyl.w ciagu dnia nie ma wcale ,gdzie nie jestesmy to wola i siusie i pupa po swojemu, i jest taki dumny mama sute mam czyli suche heheehh ,takze cieprliwosci duzo ,jedne dzieci pojma szybko drugie potrzebuja wiecej czasu, a widzisz w nocy mu zakladam bo rano ma nie raz mokre a nie raz suche wiec nie przedobrzam i tak stowka lekko odeszla na pampki jak nic i kupuje male w lidlu ,wiec jedno mam na nie wiadomo ile
moje dziecie ma jutro koniec 1 klasy ,szok ciuszki przyszykowane , chumory tez i idziemy razem na zakonczenie roku
justin witaj na forum, tak nie raz bywa ze faceci robia pod swoim dachem ,a nie probowalas z nim rozmawiac a masz gdzie w razie w isc do kogos??? bylo wiele mam takich tu z ta sama historia
moje dziecie ma jutro koniec 1 klasy ,szok ciuszki przyszykowane , chumory tez i idziemy razem na zakonczenie roku
justin witaj na forum, tak nie raz bywa ze faceci robia pod swoim dachem ,a nie probowalas z nim rozmawiac a masz gdzie w razie w isc do kogos??? bylo wiele mam takich tu z ta sama historia
fikusek1988
Mama Alanka:)
w poniedzialek bylam zawiesc w koncu ten pozew i juz mi przyszlo pismo z sadu ze sprawa jest 10 lipca o 10.20 blyskawicznie
reklama
katerinka111 no właśnie finanosowo mam trochę dołek teraz i już się cieszyłąm że będę mniej wydawać na pampki ja należę do ludzi baaardzo spokojnych żeby mnie wyprowadzić z równowagi trzeba się postarać tak że ja ze spokojem to znoszę tylko kasowo byłoby fajniej ;-) moja mam się wkurza bo ja wszystko olewam ale też nie jestem ideałem zawsze wszystko bym zrobiła inaczej i to ją wyprowadza z równowagi jak i współpracowników czasami
fikusek1988 no to mam nadzieję że u Was pójdzie bezstresowo i spokojnie sama formalność
Justin88 musisz skupić się na sobie myśleć co tobie sprawi przyjemność i dziecku nie czekać i nie oglądać się na swojego partnera trochę egoizmu w twoim przypadku nie zaszkodzi może wszystko się dobrze ułoży po narodzinach dziecka :-)
fikusek1988 no to mam nadzieję że u Was pójdzie bezstresowo i spokojnie sama formalność
Justin88 musisz skupić się na sobie myśleć co tobie sprawi przyjemność i dziecku nie czekać i nie oglądać się na swojego partnera trochę egoizmu w twoim przypadku nie zaszkodzi może wszystko się dobrze ułoży po narodzinach dziecka :-)
Podziel się: