anowi82 silna babeczka z ciebie, a jeśli przyjdzie nam korzystać z mopsu to za nasze wspólne podatki, to nie że rząd jest taki dobry i sięga do tajemnej kieszeni żeby pomóc, ma się pracę płaci się podatki nie ma bierze się tam gdzie te podatki były przekazywane, a jak słyszę plany partii o podwyższenie podatku i zabranie wszelakich ulg i odliczeń to ręce opadają ....
Ale pomagaćtrzeba z klasą nie wiem czy czytałyście jak pomogli w Łodzi wszystkie dzieci miały chyba żółte plecaki i wstydziły sie je nosić bo w szkołach się śmieli z tych plecaków.
Rosi79 a co z badaniami jeśli możesz powiedzieć było nie tak, bo odemnie z pracy jednej lasce w przychodni nie podpisali że się nadaje poszła do drugiej i juz sie nadawał :-) A czasami jak się już przestaje szukać to to samo się znajduje -to o facetach ;-)
Carlaa jeśli mogę coś poradzić nawet jak ta dziewczyna odejdzie ty sama się nie zwalniaj spróbuj najlepie jak możesz poprowadzić, to co twój durny szef wygaduje nie bierz do siebie - BO NIE WARTO- i sobie na spojkojnie szukaj pracy, zupełnie inaczej przebiega rozmowa jak ma się pracę a jak jest się bezrobotnym taki miałam odczucia na rozmowach. I pamiętaj jak w pracy na wyjście zamykasz drzwi zostaw tam wszystkie problemy nie bierz ich do domu :-)
katerinka111 kurcze to nieżle masz z mamą :-(
charlene typowe rozterki jeśli chodzi o faceta i przyszły związek :-) a my jesteśmy dobrej myśli :-) I jak tam z Sarą - zdrówko?