KRROPELKA
Fanka BB :)
moj syn udzieli dzis wywiadu dla finskiego radia . odebralam go z przedszkola i wlasnie go zapinalam w siodelku na rowerze jak podeszla do mnie babka z dyktafonem i mowi, ze jest z finskiego radia i robie audycje o jedzeniu w przedszkolach w szwecji. ze zrobila juz runde po przedszkolu a teraz chcialaby przeprowadzic wywiad z Filipem. a ja jej mowie, ze to bedzie trudne, bo on zbyt duzo jeszcze nie mowi a do tego czesto miesza polski ze szwedzkim. babka mowi, ze nie szkodzi i czy wyrazam zgode. no no to mowie jej: chcesz to sprobuj. wiec ona sie go pyta: "smakuje Ci jedzenie w przedszkolu?" a Filip z naburmuszona mina: nie".-" a moze jest cos specjalnego co lubisz tu jesc?" -"nie" i jeszcze tam jakies pytanie na ktore znow padla zdecydowana odpowiedz NIE. na koniec babka popaplala po finsku i bylo koniec wywiadu :-). nie wiedzialam, ze ma w domu gwazde finskiego radia ;-)
a tak na marginesie to moj syn lubi jesc niemal wszytsko, w przedszkolu tez. ale poniewaz byl na mnie nieco rozezlony i ogolnie nie lubi gadac z kims obcym to zanegowal wszytsko
a tak na marginesie to moj syn lubi jesc niemal wszytsko, w przedszkolu tez. ale poniewaz byl na mnie nieco rozezlony i ogolnie nie lubi gadac z kims obcym to zanegowal wszytsko