Margolcia no ja sie ciesze, ze sie dobrze bawilas, czasem trzeba odreagowac...Tylko nie bardzo rozumiem jak mozesz sie czuc szanowana i doceniana po jakims wieczorze w klubie?? Szacunek i "docenianie" to niekoniecznie te rzeczy, ktore odczuwam jak kilku facetow mnie podrywa w knajpie
Ze swojej strony odradzam Ci szukanie tam czegokolwiek. nie chce generalizowac, ale wiekszosc facetow ktora tak spedza swoj czas wolny raczej szuka innych rodzajow znajomosci niz Ty bys chciala. Masz 3 dzieci, po co Ci klubowicz?? I nie daj sobie zamydlic oczu tym ze ilustam gosci mowi CI jaka cudowna jestes. Nie mowie ze nie zaslugujesz na komplementy, to nie o to chodzi...Ale tak naprawde co ta osoba wie o Tobie? CO z tego ze sie jej spodobasz? No ekstra, tez mi szacunek
. Fajnie sie troche dowartosciowac, ale nie wkop sie w kolejne bagno z gosciem ktory powiedzial, ze "zajebista dupa z Ciebie". Moga sobie gadac do woli kochana, a i tak sugerowalabym olanie tego, zebys nie poczula sie dowartosciowana czyms co dowartosciowaniem nie jest i prowadzi do blednych decyzji. prawdziwy komplemet pochodzi od osoby, ktora Cie zna, doecnia to jaka jestes..i wtedy mozna mowic o szacunku. Taka pozerke w klubie to kazdy kretyn uprawia, uwierz mi. Znajdz sobie kogos, kto bedzie Ci raczej przynosil kwiaty, a na spacerze zawsze szedl od strony ulicy zebys byla bezpieczna. Kogos kto na kazdym kroku pokaze ze jestes wyjatkowa przez to kim jestes. A nie ze spojrzy w Twe oczy i nagle stwierdzi woooooow! Bo na takiej plaszczyznie ciezko cos fajnego zbudowac,, tak kazdy potrafi. Innymi slowy - nastaw sie na szukanie ksiecia..a nie zaby w przebraniu, ktora zasypie komplementami od poczatku i obieca zlote gory
Fajnie jak faceci rzucaja sie na Ciebie w klubie, wiem o tym. Ale to tylko lekki podryw, nie mylmy tego z szacunkiem czy dowartosciowaniem. Bo czy facet ktory widzi Cie pierwszy raz w zyciu i nic o Tobie prawie nie wie, moze sprawic ze poczujesz sie cudowna?? A ilu on to juz mowil?? Tego samego wieczoru??
Nie daj sie tak od razu! Pamietaj, ze musisz sie szanowac jesli chcesz zeby ktos Cie szanowal. Nie pozwol zeby mozna bylo Cie kupic pierwszym, oklepanym i nieoryginalnym komplementem czy postawieniem drinka. Szukaj faceta, ktory bedzie chcial przede wszystkim rozmawiac, poznac Cie, a nie walic komplementy bez sensu od razu albo pchac sie z lapami. Nie daj sie kupic byle czym! Bo jesli Ciebie to juz dowartosciuje to z latwoscia polecisz w kolejne bagienko bezsensownej znajomosci. Zastanow sie czym dla konkretnego faceta jest wyjatkowa kobieta i omijaj szerokim lukiem tych dla ktorych wyjatkowa jest kobieta juz po 10 minutach znajomosci
Kurza stopa, alez nieskladnie to napisalam ;]