reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

UWAGA!

Nestle apeluje do wszystkich konsumentów, aby zwrócić kaszkę bananową ,okres przydatności do spożycia do 2012 roku, kod kreskowy: 761303308973, ponieważ istnieje możliwość, że zawierają kawałki szkła! Kopiuj na status, chociaż nie jesteś rodzicem. Możesz uratować życie jakiegoś dziecka.

Nestlé Polska SA - Aktualności
nestle.pl
Producent szerokiej gamy artykułów spożywczych. Informacje o firmie, produktach, promocjach. Archiwum prasowe, Kariera..

reklama
Orchidea22 patrz bardziej na jego plusy niż minusy, a z czasem wszystko się "dotrze" :tak:

miska82 bardziej optymistyczna twoja wypowiedz i tak trzymać!!! I powodzenia z pracą, a porejstrowałaś się na ty c\różnych portalach co wyszukują oferty? a zaglądasz na Kancelaria Prezesa Rady Ministrów - internetowa baza ogłoszeń o wolnych stanowiskach pracy w służbie cywilnej ? A jak dziecko trafia do żłobka, przedszkola jest taka faza że choruje, może jakieś witaminki albo coś na wzmocnienie niech lekarz zaleci? I dużo szczęścia w nowym domku :-)

witajcie kochani
nie mam czasu nawet na to aby was podczytywac, teraz w ogole nie mam na nic, choc mijaja szybko dni maluszek nie pozwala na chwile wytchnienia a jak juz to trzeba sie poswiecic starszaczkowi :) ale za tojak sie usmiecha pod noskiem we snie to normalnie widok jest rozwalajacy a do tego jak starsza przylezie i powie kocham cie to juz w ogole :):)
w skrocie powiem co u nas: maluszek rosnie malo placze jest cudowny tylko teraz chyba jakies problemy z brzuszkiem sie zaczynaja bo cos mi sie starsznie prezy i az zaplacze tak wolajac o pomoc, takze troche walcze z tym ale mam nadzieje ze sie unormuje wszystko choc uwazam na wszytsko co jem, poza tym jest starsznym przytulaskiem bo wyczul mamusine raczki :)

mam nadzieje ze jak mi podrosnie szkrabik to bede czesciej do was zagladac poki co pozdrawiam wszystkich i tak z ostatniej mojej strony wyczytanej to zobaczylam ze idzie ku dobremu wiekszosci z was z czego sie starsznie ciesze, mnie jak narazie dotkenlo tylko to "malutkie" "wielkie" synusiowe szczescie a kiedy bedzie to "mezczyznowe" to pewnie marne szanse hahaha niech wam sie uklada jak najlepiej pozdrawiam i buzka

Orchidea - ja czytałam, że to chodzi o francuską serię. Nestlé Polska SA - Aktualności

Miśka ja myślę, że córa zachorowała z tęsknoty. Komu dobrze, ja tyle lat mieszkałam sama, a teraz muszę się kisić ze starymi.
młodaMama - fajnie, że synuś zdrowy i wszystko w porządku. U nas obyło się bez kolek.

plakac juz nie mam sily , walczyc tym bardziej ...... poddalam sie . i przyjmuje wszystko bo co ma byc to bedzie .......... jedynie ro******la mnie od srodka kazde kolejne klamstwo i moja naiwnosc , tak kocha Krystiana taki jest dumny ........ nie ktore z Was widzialy jak potrafil walczyc wyzwiskami bo to "jego syn" a wczoraj oznajmil ze ma w dupie bo on ma tatusia i ze teskni ale ma w dupie ............ wiec po co bylo to wszystko . Kocham go ale wszystko umarło .............

no i zaczelam odreagowywac .... w czwartek bylam na baletach , wybawilam sie nie ziemsko bylo przecudownie . juz zapomnialam jak dzialam na facetow , poczulam sie znowu wyjatkowa i cudowna ...........

fikusek i katerinka ........ wlasnie dlatego nie pisze .......

carla .......... jestes jak emil wszystko wiesz lepiej , on tez uwaza ze to pokazowka ...... a wiesz chwale sie bo jest mi cudownie byc doceniana i szanowana , chwale sie bo jest mi wyjatkowo .........

Margolcia no ja sie ciesze, ze sie dobrze bawilas, czasem trzeba odreagowac...Tylko nie bardzo rozumiem jak mozesz sie czuc szanowana i doceniana po jakims wieczorze w klubie?? Szacunek i "docenianie" to niekoniecznie te rzeczy, ktore odczuwam jak kilku facetow mnie podrywa w knajpie :) Ze swojej strony odradzam Ci szukanie tam czegokolwiek. nie chce generalizowac, ale wiekszosc facetow ktora tak spedza swoj czas wolny raczej szuka innych rodzajow znajomosci niz Ty bys chciala. Masz 3 dzieci, po co Ci klubowicz?? I nie daj sobie zamydlic oczu tym ze ilustam gosci mowi CI jaka cudowna jestes. Nie mowie ze nie zaslugujesz na komplementy, to nie o to chodzi...Ale tak naprawde co ta osoba wie o Tobie? CO z tego ze sie jej spodobasz? No ekstra, tez mi szacunek :):). Fajnie sie troche dowartosciowac, ale nie wkop sie w kolejne bagno z gosciem ktory powiedzial, ze "zajebista dupa z Ciebie". Moga sobie gadac do woli kochana, a i tak sugerowalabym olanie tego, zebys nie poczula sie dowartosciowana czyms co dowartosciowaniem nie jest i prowadzi do blednych decyzji. prawdziwy komplemet pochodzi od osoby, ktora Cie zna, doecnia to jaka jestes..i wtedy mozna mowic o szacunku. Taka pozerke w klubie to kazdy kretyn uprawia, uwierz mi. Znajdz sobie kogos, kto bedzie Ci raczej przynosil kwiaty, a na spacerze zawsze szedl od strony ulicy zebys byla bezpieczna. Kogos kto na kazdym kroku pokaze ze jestes wyjatkowa przez to kim jestes. A nie ze spojrzy w Twe oczy i nagle stwierdzi woooooow! Bo na takiej plaszczyznie ciezko cos fajnego zbudowac,, tak kazdy potrafi. Innymi slowy - nastaw sie na szukanie ksiecia..a nie zaby w przebraniu, ktora zasypie komplementami od poczatku i obieca zlote gory :)

Fajnie jak faceci rzucaja sie na Ciebie w klubie, wiem o tym. Ale to tylko lekki podryw, nie mylmy tego z szacunkiem czy dowartosciowaniem. Bo czy facet ktory widzi Cie pierwszy raz w zyciu i nic o Tobie prawie nie wie, moze sprawic ze poczujesz sie cudowna?? A ilu on to juz mowil?? Tego samego wieczoru?? :) Nie daj sie tak od razu! Pamietaj, ze musisz sie szanowac jesli chcesz zeby ktos Cie szanowal. Nie pozwol zeby mozna bylo Cie kupic pierwszym, oklepanym i nieoryginalnym komplementem czy postawieniem drinka. Szukaj faceta, ktory bedzie chcial przede wszystkim rozmawiac, poznac Cie, a nie walic komplementy bez sensu od razu albo pchac sie z lapami. Nie daj sie kupic byle czym! Bo jesli Ciebie to juz dowartosciuje to z latwoscia polecisz w kolejne bagienko bezsensownej znajomosci. Zastanow sie czym dla konkretnego faceta jest wyjatkowa kobieta i omijaj szerokim lukiem tych dla ktorych wyjatkowa jest kobieta juz po 10 minutach znajomosci :)
Kurza stopa, alez nieskladnie to napisalam ;]

Margolcia no ja sie ciesze, ze sie dobrze bawilas, czasem trzeba odreagowac...Tylko nie bardzo rozumiem jak mozesz sie czuc szanowana i doceniana po jakims wieczorze w klubie?? Szacunek i "docenianie" to niekoniecznie te rzeczy, ktore odczuwam jak kilku facetow mnie podrywa w knajpie :) Ze swojej strony odradzam Ci szukanie tam czegokolwiek. nie chce generalizowac, ale wiekszosc facetow ktora tak spedza swoj czas wolny raczej szuka innych rodzajow znajomosci niz Ty bys chciala. Masz 3 dzieci, po co Ci klubowicz?? I nie daj sobie zamydlic oczu tym ze ilustam gosci mowi CI jaka cudowna jestes. Nie mowie ze nie zaslugujesz na komplementy, to nie o to chodzi...Ale tak naprawde co ta osoba wie o Tobie? CO z tego ze sie jej spodobasz? No ekstra, tez mi szacunek :):). Fajnie sie troche dowartosciowac, ale nie wkop sie w kolejne bagno z gosciem ktory powiedzial, ze "zajebista dupa z Ciebie". Moga sobie gadac do woli kochana, a i tak sugerowalabym olanie tego, zebys nie poczula sie dowartosciowana czyms co dowartosciowaniem nie jest i prowadzi do blednych decyzji. prawdziwy komplemet pochodzi od osoby, ktora Cie zna, doecnia to jaka jestes..i wtedy mozna mowic o szacunku. Taka pozerke w klubie to kazdy kretyn uprawia, uwierz mi. Znajdz sobie kogos, kto bedzie Ci raczej przynosil kwiaty, a na spacerze zawsze szedl od strony ulicy zebys byla bezpieczna. Kogos kto na kazdym kroku pokaze ze jestes wyjatkowa przez to kim jestes. A nie ze spojrzy w Twe oczy i nagle stwierdzi woooooow! Bo na takiej plaszczyznie ciezko cos fajnego zbudowac,, tak kazdy potrafi. Innymi slowy - nastaw sie na szukanie ksiecia..a nie zaby w przebraniu, ktora zasypie komplementami od poczatku i obieca zlote gory :)

Fajnie jak faceci rzucaja sie na Ciebie w klubie, wiem o tym. Ale to tylko lekki podryw, nie mylmy tego z szacunkiem czy dowartosciowaniem. Bo czy facet ktory widzi Cie pierwszy raz w zyciu i nic o Tobie prawie nie wie, moze sprawic ze poczujesz sie cudowna?? A ilu on to juz mowil?? Tego samego wieczoru?? :) Nie daj sie tak od razu! Pamietaj, ze musisz sie szanowac jesli chcesz zeby ktos Cie szanowal. Nie pozwol zeby mozna bylo Cie kupic pierwszym, oklepanym i nieoryginalnym komplementem czy postawieniem drinka. Szukaj faceta, ktory bedzie chcial przede wszystkim rozmawiac, poznac Cie, a nie walic komplementy bez sensu od razu albo pchac sie z lapami. Nie daj sie kupic byle czym! Bo jesli Ciebie to juz dowartosciuje to z latwoscia polecisz w kolejne bagienko bezsensownej znajomosci. Zastanow sie czym dla konkretnego faceta jest wyjatkowa kobieta i omijaj szerokim lukiem tych dla ktorych wyjatkowa jest kobieta juz po 10 minutach znajomosci :)
Kurza stopa, alez nieskladnie to napisalam ;]

masz racje ......... ja nie szukam faceta ani zwiazku , nie potrzebuje tego teraz ..... ale po tylu miesiacach ponizania milo uslyszec od faceta ze jestem zajebista .......... no i poszlam ze znajomymi i nawet jesli byli ci przeciwnej plci wstawieni i alkohol przemawial to bylo to mile .

ale widze ze teksty na podryw tez sie zmienily ........ jeden pan podrywal mnie na slowa "przepraszam nie chce naruszac Twojej przestrzeni osobistej ale czy moge z Toba zatanczyc " to bylo fantastyczne :D

reklama
Do góry