reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
Margolcia przedewszytkim nie pisz nic na fb,zeby nie podjudzac E. Lepiej cos przemilczec...
Dobrze ze sie wybaiwalas bo kazdej z nas nalezy:) musisz byc twarda w swoich postanowieniach,trudne to ale mozlowe. wieze ze ci sie w koncu uda przezwyciezyc to wszystko. naprewno jest ci ktos pisany z kim bedziesz szczesliwa ale napewno to nie jest E.Zycze ci wytrwalosci w tym wszystkim.

jaimis to u mnie od dawna walka trwa o rozne rzeczy mojej mamy i sie nie poddam,tez chce miec czysto i przede wszystkim zrobic remont ale po malu malymi kroczkami,juz teraz jak zrobilam sobie pokoj jest pusto na maxa do tego co bylo,
i bede dalej robic i moze kiedys sie uda chyba ze szybciej sie wyprowadze :)
wiec moze tez proboj :)
miska tak nie stety jesli tak samo jak dziecko idzie do przedszkola ,ale duzo zdrowka a dla ciebie cierpliwosci
mlodamama no to super ze tak idzie do przodu wszystko i radosc ci maly mezczyzna daje i oby tak dalej :)
orchidea poczatki za zawsze cudowne i kiedy klapki opadaja dopiero dostrzega sie pewne negatywne cechy ale mysle ze kazdy z nas nie jest idealny i albo sie przejdzie pewne sprawy albo jest rozstanie,
a ty spojrz przychylnym okiem :)
margolcia jesli dla ciebie to odpoczynek to ok,ale czy nie lepije bylo isc sie pobawic omijajac facetow szerokim lukiem,takiego kogos zawsze mozna poderwac , i ja mam dla ciebie dobra rade skasuj fb ,bo nigdy sie nie uwolnisz od chorych emocji tak naprawde

a charlene ma racje z tym co napisala, ja np widze jak j nas traktuje,a jak jestesmy sami to zastnawiam sie gdzie on sie uchowal z taki podejsicem i zachowaniem ale z drugiej strony mysle sobie ze moze to ja trafialam na takich facetwo ktorzy nie do konca umieli pokazac jak zalezy komus na kobiecie
nie mieszkamy w tym samym miescie,ale on odwozi mala do domu i jeszcze raz wieczorem przjezdza,pyta czy cos nam nie brakuje ,o wiele innych spraw i pewne rzeczy sa oczywiste i nie trzeba nic tlumaczyc a wiem ze tak powinno byc

a moj kubus dzisiaj dostal mega wysypke i narazie ma na szyi :-(a tak sie cieszylam ze bylo dobrze

Margolcia A jak tam dzieci, mają wszystko do szkoły??

a maja , a ile to kasy masakra ..... ale coz dzieci najwazniejsze . dzis zlozylam wszystkie mozliwe papierki , wszystkie mozliwe podania i czekac teraz co przyznaja a co nie ....... bida w tym naszym GOPSie . bylam wczoraj u komornika o papiery ...... bosh ten czlowiek tylko u mnie ma juz 30 tys dlugu a co z reszta , i dalej ma w dupie ....... a ostatnio z prokuratury byly papiery czy chce go scigac , odpuscilam mu narazie jeszcze ale nie wiedzialam ze to az tyle ma dlugu . powiedzialam mu ze ma czas do nastepnego razu jak nie to wniose o sciganie i ukaranie ....... tatusiek :]

Charlene,bardzo mądry post.Wogule uwazam ze jesteś mądra kobietka i życze Ci i kazdej z osobna z nas by znalazła wartosciowego faceta,takiego jak piszesz ze byc powiniem:)

poszlam ze znajomymi i nawet jesli byli ci przeciwnej plci wstawieni i alkohol przemawial to bylo to mile .

ale widze ze teksty na podryw tez sie zmienily ........ jeden pan podrywal mnie na slowa "przepraszam nie chce naruszac Twojej przestrzeni osobistej ale czy moge z Toba zatanczyc " to bylo fantastyczne :D

Widze ze nic nie zrozumiałas z tego co pisze charlene.Wiesz,mądremu to wystarczą 2 słowa a głupiemu to i poematu mało..........

Charlene,Widze ze nic nie zrozumiałas z tego co pisze charlene.Wiesz,mądremu to wystarczą 2 słowa a głupiemu to i poematu mało..........

dokładnie...

popieram carlę,charlene i rosi w 200%
nie można słodzić osobie do której nic nie dociera,której najwiekszym zmartwieniem jest brak faceta i łóżka a nie bezpieczeństwo i opinia(własnych dzieci) bo znajomi to już muszą mieć dawno wyrobioną.
ja bym się takiej matki wstydziła.

Zastanawiam się,gdzie podczas tych wszystkich wypadów,bijatyk:( i imprez są dzieci?pod czyją opieką?i te karmienie piersią w suwaczku????picie i karmienie?

Ostatnia edycja:
dokładnie...

popieram carlę,charlene i rosi w 200%
nie można słodzić osobie do której nic nie dociera,której najwiekszym zmartwieniem jest brak faceta i łóżka a nie bezpieczeństwo i opinia(własnych dzieci) bo znajomi to już muszą mieć dawno wyrobioną.
ja bym się takiej matki wstydziła.

Zastanawiam się,gdzie podczas tych wszystkich wypadów,bijatyk:( i imprez są dzieci?pod czyją opieką?i te karmienie piersią w suwaczku????picie i karmienie?

co ty mozesz o mnie wiedziec !!!!!!!!!!!! wiesz byly z moja mama , i nie pije jak widzisz po suwaczku bo karmie to raz a pozatym jestem kierowca ....... SWIETOJEBLIWA SIE ZNALAZLA !!!!!!!!!!!!!

co ty mozesz o mnie wiedziec !!!!!!!!!!!! wiesz byly z moja mama , i nie pije jak widzisz po suwaczku bo karmie to raz a pozatym jestem kierowca ....... SWIETOJEBLIWA SIE ZNALAZLA !!!!!!!!!!!!!

nie wierze,i już.

zły przykład rodzi złe zachowania,dobry=dobre.
TROJE DZIECI MASZ KOBIETO.poświęć im chociaż 1/10 tego co facetowi,nie pokazuj im jak traktować mają kidyś swoje żony.

ps.slowo zaj...sta,zdecydowanie do komplementów nie należy,a facet ktory je wypowiada na szacunek nie zasługuje i nie szanuje kobiety.

reklama
Do góry