reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Rosi, weź Ty się odczep od Candy i innych Dziewczyn, piszesz takie bzdury że aż przykro,także może np. zmień forum bo tutaj nie wiem czy zauważyłaś nikt nie chce twoich rad i porad i Twojej obecności.Piszę to jako osoba postronna która czyta to forum.Podziwiam Was Dziewczyny, Kobiety :) że mimo tak ciężkich sytuacji i chwil które Was spotkały jesteście silne i potraficie wyjść na prostą..., trzymam za Was kciuki!!!

a Rosi to tylko wibrator pozostaje, jak któraś z dziewczyn jej poradziła, bo wątpię żeby Ją ktoś chciał zer.ć :)),no chociaż przypadki chodzą po ludziach.

reklama
Rosi, weź Ty się odczep od Candy i innych Dziewczyn, piszesz takie bzdury że aż przykro,także może np. zmień forum bo tutaj nie wiem czy zauważyłaś nikt nie chce twoich rad i porad i Twojej obecności.Piszę to jako osoba postronna która czyta to forum.Podziwiam Was Dziewczyny, Kobiety :) że mimo tak ciężkich sytuacji i chwil które Was spotkały jesteście silne i potraficie wyjść na prostą..., trzymam za Was kciuki!!!

a Rosi to tylko wibrator pozostaje, jak któraś z dziewczyn jej poradziła, bo wątpię żeby Ją ktoś chciał zer.ć :)),no chociaż przypadki chodzą po ludziach.
Forum jest dla kazdego i kazdy ma prawo wyrazac swoje poglady i mysli.
Ja ciebie nie wyganiam z forum wiec i ty nie pij do mnie.Ja przynajmniej nie obrazam nikogo ani nie wyzywam w przeciwienstwie do wielu z was!!!!
A bede na tym forum tyle czasu ile mi bedzie odpowiadalo.
Przeciez 1% mnie akceptuje:))

Kazdy w zyciu postepuje tak jak uwaza i to rozumiem.Ale rozbijania rodziny to nigdy nie zaakceptuję!!!!!

wiesz my postor Rosi juz nie widzimy bo kazdy dal jej ignora:)

Dziękuje kochana za wstawiennictwo, ale ona jest głupia i nie umie czytać ;)
Nie warto tracić czasu na nią, a przede wszystkim wzroku szkoda na jej nie spójne wiadomości.

hej dziewczyna ja dzisiaj nac mialam nie przespana...;/ tak mnie zab boli ze szkoda gadac;/;/;/ a nawet procha zadnego nie moge wziac bo to nie za dobrze dla mojej maryski...;/ ehhh... chodze tak zla ze nikt nawet nie chce do mnie podchodzic;p

hej dziewczyna ja dzisiaj nac mialam nie przespana...;/ tak mnie zab boli ze szkoda gadac;/;/;/ a nawet procha zadnego nie moge wziac bo to nie za dobrze dla mojej maryski...;/ ehhh... chodze tak zla ze nikt nawet nie chce do mnie podchodzic;p
mozesz wziac paracetamol,ale pewnie nie bardzo pomoze...a czemu nie poszlas dzis wyrwac??? ze znieczulenia w ciazy mozna korzystac .

reklama
bo sie boje cholernie... od zawsze balam sie dentysty i chodzilam tylko jak juz naprawde bylo to konieczne...;/

Pamiętaj, że ząb się psuje od zęba i lepiej zapobiegać niż leczyć i może jakbyś zainteresowała się dziurką jak była mała nie trzeba było by nawet znieczulać, a przy jednej wizycie byłby już zdrowy ząbek.
Teraz czeka Cię albo rwanie albo nie przyjemne i troszkę trwające leczenie kanałowe :p

Do góry